Kategóriák mutatása

HECHT COMPOS XL WHITE - Elektromos kerékpár, összecsukható

Összecsukható e-bike 36 V / 10 Ah akkumulátorral. Motor 250 W, kerekek 20" széles gumikkal (Fat Bike - Snow Bike). Súly 26 kg, hatótáv kb. 60 km. LED első és hátsó lámpa. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 564 990 Ft

Nettó ár 444 875 Ft

Ideiglenesen nem elérhető

Pillanatnyilag a kiválasztott termék nincs raktáron. Kérjen értesítést a termék beérkezéséről és üzenetet fogunk küldeni a megadott elérhetőségre.

Értesítést kérek Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHTCOMPOSXLWHITE  |  Jótállás: 36 hónap

HECHT COMPOS XL WHITE - Elektromos kerékpár, összecsukható HECHT COMPOS XL WHITE - Elektromos kerékpár, összecsukható

Termék leírása

Előnyök:

  • Shimano váltó
  • tárcsafékek
  • első és hátsó LED lámpa
  • Li - ion akkumulátor rejtve a vázban
  • első teleszkópos villa
  • hatótáv villanymotoros rásegítéssel 60 km-ig
  • összeszerelés után könnyen szállítható vagy tárolható (összecsukható)
  • Robosztus széles gumik a kényelmes terepen való utazáshoz

Az e-bike nem csak sporteszköz, hanem egyedülálló közlekedési eszköz is.
Elektromos kerékpár nagy teherbírású kerekekkel, nagyon széles gumikkal. Az így felszerelt kerékpárokat gyakran Fat Bike-nak vagy Snow Bike-nak is nevezik. Ezeknek a rendkívül tapadós, nagy csillapító hatású abroncsoknak a tulajdonságai lehetővé teszik a havas, homokos vagy hegyvidéki terepen való közlekedést.

Értékelni fogja a HECHT COMPOS XL WHITE összecsukható e-bike-ot kerékpáros kirándulásokon és városi utakon egyaránt. Ezt a „ összecsukható kerékpárt” kényelmesen bepakolhatja egy autó vagy lakókocsi csomagtartójába – akár egy rövid utazáshoz vagy egy hosszú nyaraláshoz. A HECHT COMPOS XL-t városi forgalomban is használhatja, ahol könnyedén elkerülheti az autós dugókat, és általában sokkal gyorsabban éri el úti célját, mintha autóval vagy tömegközlekedéssel utazna. A bicikli néhány mozdulattal gyorsan összecsukható, így könnyedén beszállhat vele a liftbe, még az irodában vagy a lakásban sem fogja zavarni. Még parkolási problémákkal sem kell foglalkoznia. Nincs többé probléma a parkoló automatákkal vagy a fizetős parkolózónákkal a nagyvárosok központjában.


Ezekre az ötletekre az e-bike nemcsak a diákok körében válnak népszerű közlekedési eszközzé. A sikeres üzletemberek egyre gyakrabban használják őket a nagyvárosokban, így sok értékes időt takarítanak meg.
Az akkumulátor az e-bike vázában van elrejtve , így nem zavaró. Az akkumulátort közvetlenül a bringában tölthetjük, de könnyen kivehető, ha pedig olyan helyen tároljuk a biciklit, ahol nincs áram, akkor otthon is feltölthetjük az akkumulátort. A töltő természetesen jár hozzá. A vázban az akkumulátor lopás ellen kulcsos zárral van bebiztosítva.


A motor és a sebességváltó teljesen el van rejtve a hátsó kerékagyban . Az elektromos motor automatikusan működésbe lép, amint rálép a pedálokra. Az e-bike tehát nem úgy működik, mint egy motorkerékpár, de a hajtásnál jelentősen segít. A bal kormányon található gombok segítségével 5 fokozatot állíthat be, amelyben a motor segít, vagy teljesen kikapcsolhatja a rásegítést. Segítségével nem okoz gondot könnyedén feljutni a dombra, ahol még a legkeményebb sportolók is megizzadnak.


Az e-bike kezelése egyszerű. Mindent a bal kormányon található három gomb vezérel. Az e-bike be- vagy kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva az M gombot; ennek a gombnak a rövid megnyomásával válthat a képernyőn megjelenő információk között. Ezután a plusz / mínusz (+/–) gombokkal állítsa be a rásegítés intenzitását öt lépésben. Nyomja meg és tartsa lenyomva a plusz (+) gombot a fényszóró és a kijelző világítás be- vagy kikapcsolásához. Értékes funkció a járásasszisztens. A mínusz (-) gomb hosszan nyomva tartásával, két másodperc elteltével a kerékpár sétasegítő módba kapcsol, és körülbelül 6 km/h sebességgel indul el. Ezt a funkciót biztosan használni fogja, például, ha meredek dombon tolja fel a kerékpárt. A járásasszisztens csak akkor aktiválódik, ha lenyomva tartja a mínusz (-) gombot. Amint elengedi a gombot, a kerék azonnal leáll.


A fényszóró nagy fényerejű LED-ből áll. A fényszóró akkumulátorról működik, de a LED-ek használatának köszönhetően minimális energiát fogyaszt. Az ülés alatt egy piros hátsó lámpa található, amely saját beépített akkumulátorral működik.
A kerékpárt SHIMANO váltóval és hétfokozatú kazettával (ún. hétkerekűvel) szerelték fel . Az első és a hátsó kerekeket TEKTRO ARIES tárcsafékek fékezik. Az első villa teleszkópos, amit minden bizonnyal értékelni fog, ha átkel a csatornafedeleken és az utakon gyakran elhanyagolt kátyúkon. A HECHT COMPOS sárvédőkkel és csomagtartóval is fel van szerelve. A kerékpár össztömege az akkumulátorral együtt 26 kg.


A Li-ion akkumulátor kapacitása 10 Ah 36 V feszültség mellett. Teljesen lemerült állapotban az akkumulátor a mellékelt töltővel (mellékelve) körülbelül 4-6 óra alatt teljesen feltöltődik. A motor teljesítménye 250 W. A rásegített kerék maximális sebessége 25 km/h, ha ezt a sebességet eléri, a rásegítés automatikusan kikapcsol és újra aktiválódik, amint a sebesség 25 km/h alá csökken. A kerékpár így megfelel Magyarország és a legtöbb EU-tagországban érvényes törvényi előírásokban meghatározott közúti üzemeltetési feltételeknek. A kerékpár hatótávolsága egy feltöltéssel körülbelül 60 km. Természetesen kikapcsolt asszisztens mellett is használható a bicikli, de figyelembe kell venni, hogy az integrált motor hátsókerekes fokozataival enyhe ellenállást fejt ki menet közben.
A HECHT COMPOS XL kerékpár kifejezetten városi környezetben való használatra alkalmas, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne kirándulni. A kerékpárt minden bizonnyal értékelni fogják az idősek, akik könnyedén elmennek vásárolni, postára vagy meglátogatni a barátokat a szomszéd faluban.


A kirándulásokat, kerékpározást végre azok is élvezhetik, akiknek egészségügyi problémái vannak, vagy bizonytalan az egészségük.
Az e-bike-nak megvan az az előnye, hogy nem lehet megunni, miközben siet - munkahelyre vagy iskolába, úgy, hogy nem izzad le annyira. A HECHT COMPOS XL e-bike a segítőd lesz a városi utakon, munkába, iskolába vagy természetjárásra.
Az összecsukható E-bicikli vezetéséhez nincs szükség jogosítványra.

 

Szállítás, beüzemelés

A robogókat, motorkerékpárokat, elektromos kerékpárokat, elektromos és benzinmotoros Quadokat, és traktorokat beüzemelten, használatra készen szállítjuk. (kivéve gyerek quad stb.)

Emiatt a szállítási idő hosszabb lehet a szokásos 1-3 munkanapnál. A beüzemelés ára robogók, motorkerékpárok, e-bike, kerékpár, bruttó 8000.- Ft. Quad-ok, traktorok bruttó 16000.- Ft.

A beüzemelési díját most a Hecht Hungary Kft. Önnek ingyenesen biztosítja.

A legtöbb esetben ezeket a termékeket saját Hecht gépjárművel szállítjuk a biztonság miatt.

A szakszerű beüzemelés után, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítással kapcsolatban. Ezt követően a rendelését házhoz szállítjuk.

Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8


449 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

399 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron k odběru
 
Ingyenes kiszállítás

399 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

399 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető
HECHT COMPOS XL BLACK - Elektromos kerékpár, összecsukható

HECHT COMPOS XL BLACK - Elektromos kerékpár, összecsukható

Összecsukható e-bike 36 V / 10 Ah akkumulátorral. Motor 250 W, kerekek 20" széles gumikkal (Fat Bike - Snow Bike). Súly 26 kg, hatótáv kb. 60 km. LED első és hátsó lámpa.


569 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

569 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

HECHT COMPOS BLUE - Elektromos kerékpár, összecsukható

Elektromos kerékpár ~40 km hatótávval, 25 km/h sebességgel. 350 W teljesítményű villanymotorral szerelve. 


399 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

469 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető