Kategóriák mutatása

HECHT 5020 - Akkumulátoros szegélynyíró akku+töltő nem tartozék!

Bruttó listaár 17 990 Ft

Nettó listaár 14 165 Ft

Raktáron - azonnal készen áll a szállításra

+ -

Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHT5020
Jótállás: 24 hónap

HECHT 5020 - Akkumulátoros szegélynyíró akku+töltő nem tartozék! HECHT 5020 - Akkumulátoros szegélynyíró akku+töltő nem tartozék!

Termék leírása

Ha Önnek van kertje, akkor biztosan találkozott már a kerítés és fal melletti, bokrok alatti vagy más nehezen hozzáférhető helyeken a fűnyírás nehézségeivel. Pontosan az ilyen munkákhoz ideális a fűszegélynyíró, ami vágószállal vágja le a füvet, és akkor sincs gond, ha véletlenül hozzáér a kerítéshez vagy falhoz. A benzines változat bár erős, de nagyon hangos és a károsanyag kibocsátáson kívül is hátárnya, hogy rendszeres karbantartást igényel. Az elektromosak halkan működnek, de a vezeték nehezíti az akadályok körüli munkát. Jó alternatívának tűnhet az akkumulátoros fűszegélynyíró, ami könnyű és halk, a vezetéke nem akad el sehol, bárhol használható a kertben, de eléri vele akár a kerítés túloldalát is.
Tápellátásáról a külön megvásárolható kitűnő minőségű 000620B li-ion 20 V, 2 Ah akkumulátor gondoskodik. Működési ideje akár 20 perc is lehet. Ez a fűszegélynyíró a HECHT 6020 akku program része, ennek köszönhetően ez az akkumulátor kompatibilis több kerti géppel is. Nem kell feleslegesen vásárolnia és tárolnia különböző típusú akkumulátorokat. Ugyanazzal tudja használni a fűszegélynyírót, a sövényvágót vagy a lombfúvót. Az akkumulátoros eszközök nagy előnye, hogy halkan működnek, nincs károsanyag kibocsátásuk és könnyű a karbantartásuk.
Ez a fűszegélynyíró teleszkópos nyéllel rendelkezik, így könnyen a testmagassághoz állítható. A vágószál automata damilfejre van rátekerve, amiről az indításkor automatikusan kb. 1 cm vágószál tekeredik le. Ha kaszálás közben nagyon elhasználódik a vágószál, elegendő, ha többször beindítja a gépet, így a vágószál letekeredik a fejről. Ha túl hosszú lenne, akkor a burkolaton található kés lerövidíti a megfelelő hosszúságra. Így mindig biztosítva van a 25 cm munkaszélesség. A gép súlya akkumulátorral együtt 2,2 kg.

 

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék!

Olvasson róla többet

Paraméterek

munkaszélesség 25 cm
tömeg 2,05 kg
Akkumulátor LI-ion DC 20 V, 2 Ah Ah
ACCUprogram 6020 x
Číst více


Ajánlott termékekre 8


29 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
Ingyenes kiszállítás

8 890 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban

HECHT 128 BTS - Benzines fűkasza
Szezonvégi nagy kiárusítás

HECHT 128 BTS - Benzines fűkasza

Tartozékok az árban: damilfej, fém vágótárcsa, vállheveder

41 990 Ft (Eredeti bruttó ár)
39 990 Ft Bruttó listaár
4 490 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban


3 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban


4 090 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban


8 290 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban


3 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban