Kategóriák mutatása

VIP bónusz program

 

Szerezzen jutalmakat és kedvezményeket – VIP bónusz program

 

Jutalmakkal és rendszeres kedvezményakciókkal készültünk az Ön számára – váljon Ön is a VIP bónusz program tagjává!

Pontjaim megtekintése

 

Hogyan működik?

A HECHT – a kertek mestere áruházunkban, minden megvásárolt termékért hűség bónusz pontokat kap. Az összegyűjtött bónusz pontokért jutalmat választhat a termékek hűségkínálatából. A bónuszpontok jóváírása a bónusz számlára 24 órán belül történik, a teljesített vásárlás után kapott bónuszpontokat legkorábban a vásárlást követő napon lehet érvényesíteni.

A VIP bónusz programban való tagsággal egyúttal lehetősége nyílik arra is, hogy részt vegyen a rendszeres kedvezményakciókban, miáltal a kiválasztott terméket jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg. A folyamatban lévő akciókról e-mailben és szórólapokon tájékoztatjuk. Az éppen aktuális kedvezményakcióról weboldalunk, a www.hecht.hukezdőoldalán is találhat információkat.

Bármely kérdés esetén keressen bennünket e-mailben a hecht@hecht.hu címen, szívesen válaszolunk minden kérdésére.

 

Hogyan történik a bónusz pontok számítása?

A HECHT – a kertek mestere üzletünkben történő személyes vásárlás esetén a megvásárolt termék árának alapján számítva 100 Ft-onként 1 bónuszpontot írunk jóvá Önnek. Bónuszpontokat a webáruházakon keresztül történő vásárlások esetén nem írunk jóvá, és nem is érvényesíthetők a webáruházakban történő vásárlásokhoz. A bónuszpontok nem válthatók készpénzre.

 

Mit kaphatok a bónuszpontjaimért?

A VIP bónusz program aktuális kínálata szerint, amely a HECHT – a kertek mestere üzletében elérhető, a kiválasztott áruk és szolgáltatások árának egy részét bónuszpontokkal is fizetheti.

 

Hogyan tudom megtekinteni, hány bónuszpontom van?

Az összegyűjtött bónuszpontok száma áttekinthető a HECHT – a kertek mestere valamennyi üzletében személyesen a VIP bónuszkártya bemutatását követően az eladó részére, aki megosztja Önnel a pontgyűjtő számlájának aktuális állapotát, vagy a www.hecht.hu internetes oldalon a VIP bónusz-program menüpont alatt.

 

A VIP bónusz program szabályai

 1. A VIP bónusz program üzemeltetője a HECHT Hungary Kft. társaság, cégjegyzékszám: 01-09-274614, adószám: 25428609-2-43 székhely: 1214 Budapest, II. Rákóczi F. út 323/b (a továbbiakban: „Üzemeltető”).
 2. A VIP bónusz program tagja kizárólag 18 évesnél idősebb természetes személy lehet (a továbbiakban: „ügyfél”). A VIP bónusz programban való tagság ingyenes.
 3. A VIP bónusz programban történő részvétel feltétele a HECHT – a kertek mestere üzletében történő személyes regisztráció. Az elvégzett regisztrációt követően az ügyfél megkapja az egyedi VIP bónusz kártyáját, amely tagságot biztosít számára a VIP bónusz programban. A VIP bónusz programban való tagság iránt érdeklődő személy köteles a kért adatok kitöltésére nyomtatott betűvel és olvashatóan, ellenkező esetben az üzemeltető nem felel a megfelelően megvalósított regisztrációért, a VIP bónusz kártya helyes kiállításáért, ezáltal pedig a bónuszpontok helyes jóváírásáért és érvényesítéséért sem. A VIP bónusz program feltételei csupán a HECHT – a kertek mestere üzletben személyesen bonyolított vásárlásokra vonatkoznak, így a webáruházban történő vásárlásokra nem.
 4. A kötelezően kitöltendő adatok bármely változását az ügyfél köteles haladéktalanul bejelenteni a HECHT – a kertek mestere üzletében, személyesen. Ugyanezen kötelezettsége áll fenn az ügyfélnek a VIP bónuszkártya elvesztése, megsemmisülése vagy eltulajdonítása esetén. Az adatváltozás, esetlegesen a VIP bónuszkártya elvesztése, megsemmisülése vagy eltulajdonítása bejelentésének elmulasztásával okozott esetleges károkért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.
 5. A VIP bónusz programba történő regisztráció kitöltésével és annak átadásával a HECHT – a kertek mestere üzletében feldolgozás céljából az ügyfél megerősíti, hogy megismerte a VIP bónusz program jelen szabályait, valamint a személyes adatok feldolgozásának alapelveit (lásd alább).
 6. A VIP bónusz program előnyei az ügyfél számára a VIP bónuszkártya átvételének pillanatával kezdődnek. A bónuszpontok jóváírása a pontgyűjtő számlára 24 órán belül történik, a teljesített vásárlás után kapott bónuszpontokat ezért legkorábban a vásárlást követő napon lehet érvényesíteni.
 7. A VIP bónuszkártyával, illetve a hozzá kapcsolódó előnyökkel történő visszaélésekért az Üzemeltető nem visel semmilyen felelősséget.
 8. A VIP bónusz program egy hosszú távú projekt, amelynek nincs előre meghatározott befejező dátuma. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a VIP bónusz program tetszőleges időpontban történő befejezésére. A befejezés dátumának bejelentése a vásárlók számára a következő weboldalon fog történni: www.hecht.hu. E dátumot követően már nem lesz lehetséges a VIP bónusz programba történő regisztráció, a vásárlásokért járó bónuszpontok gyűjtése és az összegyűjtött bónuszpontokért járó jutalmak érvényesítése a meghatározott számú napon belül lesz lehetséges a VIP bónusz program befejezésétől számítva. Az ügyfelek minden előnye a megadott határidő leteltével a VIP bónusz program befejezését követően megszűnnek, magát a tagságot is beleértve.
 9. Az akció kizárólag a végfelhasználók számára készült. A célja, hogy az állandó ügyfeleket jutalomban részesítse a vásárlásokért a kedvezményakciókban történő részvételi lehetőség formájában, valamint, hogy az összegyűjtött bónuszpontokért jutalmakban részesülhessenek.
 10. A bónuszpontok jóváírása az ügyfél részére a HECHT – a kertek mestere üzletében történő minden egyes személyes vásárlás után megtörténik. A bónuszpontok jóváírásához az ügyfél a vásárlás előtt köteles bemutatni a VIP bónuszkártyáját. Az ügyfél 1 bónuszpontot kap minden egyes elköltött 100 forint után a pontgyűjtő számlájára. A pontgyűjtő számla állapotáról az ügyfél a VIP bónuszkártya bemutatását követően a HECHT – a kertek mestere üzletében vagy a www.hecht.hu internetes oldalon keresztül tájékozódhat. A bónuszpontok felhasználásakor a jutalom átvételéhez a megfelelő számú bónuszpont levonásra kerül a pontgyűjtő számláról. A teljesített vásárlásért járó bónuszpontok jóváírása a pontgyűjtő számlára legkésőbb a vásárlást követő 24 órán belül megtörténik, ezért azok legkorábban a vásárlást követő napon használhatóak fel.
 11. A kedvezményakciókról az Üzemeltető szórólapok, tájékoztató e-mailek formájában, valamint a www.hecht.huweboldalon tesz közzé információkat. A konkrét kedvezményakciók kiegészítő feltételei minden egyes egyedi akció vonatkozásában pontosíthatók a konkrét kedvezményakció bejelentésekor. A HECHT – a kertek mestere üzlethálózatán kívüli telephelyeken történő vásárlásokért nem történik bónuszpontok jóváírása az ügyfél részére, így azokat itt nem is érvényesítheti.
 12. Az összegyűjtött bónuszpontokért a jutalmat a HECHT – a kertek mestere üzletében érvényesítheti az aktuális jutalomkínálatból. Az egyes jutalmak aktuálisan érvényes jegyzékét az ügyfél megtekintheti a www.hecht.hu oldalon, vagy lekérheti a HECHT – a kertek mestere üzletében.
 13. A bónuszpontok nem átruházhatók és készpénzben történő beváltásuk nem igényelhető.
 14. Az ügyfél jogosult a tagságának megszüntetésére bármikor, bármely szankció nélkül, mégpedig akár személyesen a HECHT – a kertek mestere üzletben vagy ajánlott levél formájában, amelyet az Üzemeltető alábbi székhelyére címez: 1214 Budapest, II. Rákóczi F. út 323/b
 15. A VIP bónusz program Üzemeltetője fenntartja a jogot a jelen szabályok változtatására vagy a VIP bónusz program korlátozására vagy teljes egészében történő megszüntetésére bármikor, akár előzetes értesítés nélkül is.
 16. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a bónuszpontok érvényesítési igényének megtagadására, különösen, ha:
  • az ügyfél nem mutatja be a VIP bónusz programba tartozó tagsági kártyáját,
  • a regisztráció folyamán az ügyfél valótlan vagy hiányos adatokat ad meg,
  • a jutalom iránti követelés, ill. a bónuszpontok megszerzése nem a VIP bónusz program jelen szabályaival összhangban történt,
  • az ügyfél megsértette a VIP bónusz program jelen szabályait.

 

A személyes adatok feldolgozásának alapelvei

Maga a VIP bónusz program létezése elválaszthatatlanul kapcsolódik az ügyfelek személyes adatainak feldolgozásához. A jelen programban való részvétellel így az ügyfelek tudomásul veszik, hogy a személyes adataik feldolgozásra kerülnek a VIP bónusz program működésének céljából. A személyes adatok feldolgozásának konkrét rendelkezéseit, a feldolgozás körét, módját és célját, valamint az ügyfelek jogait is beleértve, azok érvényesítési módjával együtt, A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK ALAPELVEI tartalmazzák.

HECHT Hungary Kft.