Kategóriák mutatása

Cégünkről

HECHT márka története

A HECHT MOTORS, s.r.o. Európa legnagyobb "Hecht - a kertek mestere" szaküzletek hálózatának tulajdonosa, és több mint harminc éves világpiaci működése során szilárd pozíciót épített ki. Ma mi vagyunk a legnagyobb kerti gépek forgalmazója Csehországban és Szlovákiában és egyben Közép-Európa egyik legnagyobb kerti felszerelés forgalmazója. Jelenleg Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon vannak márkaboltjaink. Jelenleg összesen 81 szaküzletet működtetünk képzett személyzettel az EU-ban. A HECHT termékeket azonban az EU-n kívülre is szállítjuk, legtávolabbi vásárlónk Dél-Korea. A HECHT termékek kiváló minőségét bizonyítja például a nagy értékesítési sikerek az EU legigényesebb piacán, Németországban, ahol rendszeresen kapunk kiváló értékeléseket a versenyteszteken.

Nem csak a kerttechnológiára koncentrálunk azonban. Termékkínálatunkban megtalálhatóak még kerti bútorok, úszómedencék és medence kiegészítők, műhelyszerszámok és felszerelések, kályhák, légkondicionálás, vagy kisállat kellékek, valamint az e-mobilitás.

A HECHT márka jövőjét elsősorban akkumulátoros gépek és átfogó termékprogramok fejlesztésében látjuk nem csak a kertben és a műhelyben, hanem az elektromobilitás területe is érdekel bennünket. Éppen ezért nagy erőfeszítéseket fordítunk az elektromos kerékpárok, vagy az akkumulátoros meghajtású négykerekűek és robogók fejlesztésére. Fejlesztésünk eredménye például a közúti használatra engedélyezett akkumulátoros négykerekűek, a klasszikus elektromos robogók, vagy a mozgáskorlátozott vásárlók által különösen kedvelt háromkerekű robogók. A HECHT elektromos robogók a legkelendőbbek a cseh piacon. A HECHT elektromos robogók a legkelendőbbek a cseh piacon. Az Autóimportőrök Szövetségének (SDA) 2022. január 1. és október közötti időszakra vonatkozó információi szerint a 618 regisztrált elektromos motorkerékpárból 524 volt HECHT motorkerékpár, ami az elektromos motorkerékpárok piaci részesedésének körülbelül 85%-a. Ugyanebben az időszakban a HECHT márka a tizenegyedik helyen végzett az összes típusú motorkerékpár értékesítésében, beleértve a klasszikus belsőégésű motorokat is. Tekintettel arra, hogy a HECHT csak elektromos motorkerékpárokat szállít, ami bizonyos hátrányba hozza a többi gyártóhoz képest, ez a pozíció még értékesebb.

A hatalmas eladásoknak köszönhetően termékeinket verhetetlen remek ár egészíti ki, mely gyakran csak a legmagasabb prémium modellekben használt alkatrészeket tartalmazza.

Nem lehet csak kínálni és eladni, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a vevő tisztességes megközelítésére. Önök miatt, vásárlóink ​​miatt tartjuk az értékesítési óráinkat a hét napján reggel 8-tól este 8-ig, hogy ne legyen nehéz és fárasztó elmenni a boltba, ha valamire sürgősen szüksége van, pl. a kertben dolgozik. Mindent gyorsan és hatékonyan meg tud oldani.

 

Termékek

A HECHT kaszák már régen elnyerték pozíciójukat, minőségükkel és árukkal jelenleg nincs versenytársak. A gyepápoláshoz választhatsz levegőztetőket, trimmereket, bozótvágókat, kerti ridereket és traktorokat, esőztetőket, locsolókat és egyéb termékeket. Kerti kultivátoraink széleskörű tartozékokkal vagy kéziszerszámokkal népszerűvé váltak a termelők körében. Kerti és ház körüli munkákhoz sövénynyírókat, ágaprítókat, láncfűrészeket, körfűrészeket, fahasítókat, fúvókat, lombfúvókat, hófúvókat és sok más komplett választékot kínálunk.

A kerti kerttechnológiához hasonlóan a HECHT szerszámok is megtalálták a helyüket a műhelyekben. Az elektromos és akkumulátoros fúrók, fűrészek, köszörűk, hegesztők, kompresszorok, porszívók, áramfejlesztők, cserzőpisztolyok, fűtőtestek, direkt fűtőtestek és egyéb berendezések már több ezer otthoni műhely és garázs kézenfekvő tartozékaivá váltak.

Hogy munka után jól megérdemelt pihenést tudjon élvezni, a kerti bútorok széles kínálatából is válogathat, melyben komplett kerti garnitúrát, nyugágyakat, hintákat talál, és a HECHT grillsütők egyikében elkészített ételek is biztosan kellemesebb az ülés.

Az elektromos robogók népszerűvé váltak. Az elektromos robogók értékesítésében a HECHT márka ismételten az első helyre került a cseh piacon. Az akkumulátoros négykerekűek egyikét nem csak szórakozásból használhatja. A nagy teljesítményű, nagy teljesítményű villanymotorral rendelkező modellek sok munkát elbírnak a ház körül. A közúti üzemelésre jóváhagyott akkumulátoros négykerekűek munkába járáshoz és bevásárláshoz is használhatók. Mindkét esetben minden bizonnyal értékelni fogja a nagyon olcsó, zajmentes, károsanyag-kibocsátás nélküli működést.

Nem szabad megfeledkeznünk az e-bike kínálatról sem, mellyel vidéki kirándulásokra indulhatsz, de remek alternatívát jelenthetnek a munkába vagy bevásárláshoz is.

 

Üzletek

Ahogyan folyamatosan fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat, úgy építjük üzleteink disztribúciós hálózatát is. Központunk a Cseh Köztársaságban, Mukařov – Tehovec településen található.

Csehországban összesen 49 üzlet áll rendelkezésére: Benešov Brno, Česká Lípa, Česká Třebová, České Budějovice , Český Krumlov, Děčín, Frýdek - Místek, Havířov, Havlíčkův Brod Jičín, Jičín, Jičín , Jichlov y Vary, Klatovy , Kolín, Kroměříž, Kyjov, Lety, Liberec, Litoměřice, Mělník, Mladá Boleslav, Most, Mukařov, Nymburk, Opava - külvárosok, Pilsen, Prostějov - Držovice, Přerov, Přiceýábor - Labornad, Sőt, Sőt Sőt, S. Város Uherské Hradiště, Svitavy, Šestajovice, Šumperk, Teplice, Tišnov, Trutnov, Unhošť, Valašské Meziříčí, Velké Meziříčí, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žďár nad Sázavou

Szlovákiában: Besztercebánya, Dunaszerdahely, Gyetva, Kassa, Turócszentmárton, Nagymihály, Nyitra, Érsekújvár, Eperjes, Privigye, Rózsahegy, Szenice, Igló, Trencsén

Magyarországon: Budapest, Nyíregyháza, Sopron, Pápa, Szekszárd, Debrecen, Keszthely

Lengyelországban: Bogdaniec, Ciechanów, Głogów, Ghiezne, Kołobrzeg, Koszalin, Ostrów, Pabianice, Sieradz, Śrem, Wałbrzych, Września, Zielone Góra.

Termékeinket a márkaboltjainkon kívül számos nagykereskedő is értékesíti, mint például a Tesco, a Globus, az Ahold vagy a Hornbach. Emellett a szakkereskedők és kertészeti központok kiterjedt disztribúciós hálózatán keresztül történő értékesítésre is összpontosítunk. Összességében több mint 1000 üzlethelyre szállítunk árut Csehországban, és több mint 500 üzlethelyre Szlovákiában.

 

Szerviz szolgáltatás

Természetesen kötelességünk a szakszerű kiszolgálás és a megbízható alkatrészellátás biztosítása. A több mint 120 felhatalmazott szerviz partnerünknek köszönhetően minden országban, ahol működünk, képesek vagyunk pótalkatrészek szállítására és professzionálisan gép szervizelésre. A speciális szerviz központok minden márkaboltunkban magától értetődőik.