Kategóriák mutatása

14 napon belüli visszatérítés

Kedves vásárlóink, ezen az oldalon megpróbáljuk részletesebben elmagyarázni a termékek visszaküldésének lehetőségét a törvényes 14 napos határidőn belül.

 • Mi a célja ennek a 14 napos időszaknak?

  A termék vásárlásától 14 napon belüli indoklás nélküli elállás jogát azért vezették be, mert a webáruházban vásárolt terméket nem lehet megtekinteni illeve kipróbálni. Ennek a 14 napos időszaknak az a célja tehát, hogy ugyanúgy biztosítsa az ügyfelek számára ezeket a lehetőségeket, amit személyesen tehetne egy márkabolti látogatás során. Ez az időszak semmiképpen sem használható fel saját célú termékek kölcsönzésére. 

 • Milyen körülmények között merül fel a termékek visszaküldésének joga?

  Amennyiben magánszemélyként (fogyasztóként) rendelt, a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül élhet az elállás jogával, azaz elállhat a vásárlástól. Ha így dönt a fogyasztó, az elállási joga gyakorlását írásban (e-mailben a webshop@hecht.hu címen vagy postai levélben) vagy pedig személyesen köteles az eladónak bejelenteni. A visszaküldött terméket lehetőség szerint, a készülék eredeti, gyári csomagolásában szíveskedjen visszaküldeni a központi címünkre. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Csak akkor vagyunk kötelesek a terméket visszavenni, ha azt sérülésmentesen és az összes tartozékával együtt szolgáltatja vissza.

 • Mikor kezdődik és mikor ér véget ez a 14 napos időszak?

  A törvényben előírt 14 napos visszaküldési időszak az áru átvételének napján lép hatályba. Tehát, ha Ön például csütörtökön megrendel egy terméket webáruházunkban, és pénteken veszi át, akkor a 14 napos időszak pénteken lép hatályba és a következő 14 naptári napig tart. Ha ennek az időszaknak a vége munkaszüneti napra vagy hétvégére esik, a következő munkanapot tekintjük érvényességének utolsó napjának.

 • Mikor és hogyan kell tájékoztatni, hogy élni kíván ezzel a jogával??

  Az elállási joga gyakorlását írásban (e-mailben a webshop@hecht.hu címen vagy postai levélben) vagy pedig személyesen köteles az eladónak bejelenteni. A visszaküldött terméket lehetőség szerint, a készülék eredeti, gyári csomagolásában szíveskedjen visszaküldeni a központi címünkre. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Csak akkor vagyunk kötelesek a terméket visszavenni, ha azt sérülésmentesen és az összes tartozékával együtt szolgáltatja vissza.

 • Hova kell küldeni az árut? Mit szükséges csatolni a csomaghoz?

  A webáruházunkban vásárolt termékeket kétféleképpen tudja visszajuttatni hozzánk. 1. - A központunkba csomagfeladással postai úton a HECHT Hungary Kft. - 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 323/B címzéssel ellátva. 2. - Személyesen közvetlenül márkaboltunkban adja le.

 • Milyen állapotban kell visszaküldeni a terméket?

  A visszaküldött terméket lehetőség szerint, a készülék eredeti, gyári csomagolásában szíveskedjen visszaküldeni. Csak akkor vagyunk kötelesek a terméket visszavenni, ha azt sérülésmentesen és az összes tartozékával együtt szolgáltatja vissza.

 • Mikor kapon vissza az összeget?

  A lehető leghamarabb, de legkésőbb a szerződéstől való elállást követő 14 napon belül elküldjük Önnek a termékre költött összeget.