Kategóriák mutatása

Miért vásároljon tőlünk?

Ingyenes szállítás *49.990 Ft felett.

A hála kifejezéseként, hogy az áruházunkat választotta vásárlásához, ingyenes szállítást kap tőlünk 49.990 Ft. feletti megrendelések esetén!
*Az akcióban résztvevő termékekre nem vonatkozik!

 

Árak rejtett díjak nélkül

Tudja, hogy hosszú termékgyűjtés és a kosár kitöltése után úgy dönt, hogy megrendeli az terméket, és megtudja, mennyi pénzt kell még fizetnie különböző rejtett díjakról, amelyeket még senki nem említett sehol. Ez nálunk nem fog megtörténni! Minden ár végleges, minden díjat és áfát tartalmaz.

 

Készleten lévő terméket kézbesítése általában 24 órán belül

Igen, az összes készletben lévő árut a legtöbb esetben futárszolgálat szállítja 24 órán belül haza. Nagyobb termékek (bútorok, nagy gépek, ...) esetében cégünk szállítási szolgálata szállítja Önnek - ezeknél a termékeknél a szállítási idő hosszabb lehet. 

 

Kerti bútorok szállítása akár 5 munkanapon belül

A kerti bútorok általában nagyon terjedelmesek, nehézek és így körülményesebb a szállításuk, ezért inkább saját autóinkkal szállítjuk. A szállítási idő általában 5 munkanapon belül történik.

 

Saját jótállás és garancia utáni szerviz, beleértve az alkatrészek széles választékát.

Széles szolgáltatási háttérrel rendelkezünk nemcsak központi szervizünkben, hanem az ország egész területén a partnereink hálózatában is, és más eladókkal ellentétben továbbra is támogatottak vagyunk a termékek után, miután abbahagyjuk azok gyártását és értékesítését.

Minden termék pótalkatrészeinek széles választéka biztosítja, hogy terméke hosszú időn keresztül szolgáljon, nagy beruházások nélkül.

 

Márkabolti vásárlás esetén díjmentes összeszerelés

Ha úgy dönt, hogy inkább személyesen vásárolja meg a terméket, vagy ha először látni szeretné, erre lehetősége van bármelyik márkaboltunkban, ahol eladóink szívesen összeállítják és megmutatják Önnek. Olyan termékek esetében, amelyek üzembe helyezéséhez üzemfolyadékok (motorolaj ...) újratöltését igénylik, az eladó kérésre feltölti az üzemi folyadékokat, hogy a termék teljes mértékben működőképes legyen, a szolgáltatás plusz költségekkel jár. Márkaboltunk nyitva áll az Ön számára a hét minden napján 8 és 19 óra között.

 

Bankkártyás fizetés lehetősége

Bankkártyával fizethet mind a webshopunkban, mind a márkaboltunkban. Kényelmes, gyors és biztonságos.

A MasterCard, Maestro, VISA és VISA Electron jelöléssel ellátott fizetési kártyákat fogadjuk el.

 

Személyes átvétel lehetősége márkaboltunkban

Személyesen szeretné megtekinteni termékeinket? Nem akar szállítási díjat fizetni 49.990 Ft-ig terjedő megrendelések esetén? Nem gond, felajánljuk a személyes átvétel lehetőségét márkaboltunkban.

 

Vásárlás kockázat nélkül. Webshopon vásárolt terméket 14 napon belül visszavesszük.

Stabil és megbízható kerti felszerelések beszállítója vagyunk, amely 1994 óta működik a cseh piacon. Nálunk nem kell aggódnia semmilyen fizetési vagy egyéb művelet miatt, történelmünk és sok elégedett ügyfél is megerősíti ezt.

Továbbá, ha bármilyen okból meggondolja magát a webáruházból történő vásárlás után, nyugodt lehet, csak 14 napon belül küldje vissza a terméket, és mi ingyenesen visszatérítjük a pénzét.

 

Egyszerű és egyértelmű webshop zavaró reklámok nélkül

Nem szereted a bonyolult és zavaros webáruházakat, amelyek tele vannak hirdetésekkel és pop-up hirdetésekkel, amelyeken át kell kattintanod, hogy megtudd, mit is szeretnél? Mi sem, ezért próbáltuk az webáruház irányítását és megtekintését a lehető legegyszerűbbé és felhasználóbarátabbá tenni.

 

Támogatás

Ha esetleg problémája akadt vagy csak szeretne dicsérni minket valamiért, ez nem probléma, elérhetőségek menüponton keresztül felveheti velünk a kapcsolatot.

Munkatársaink örömmel segítenek Önnek, itt vagyunk az Ön számára.

 

Nagyra értékeljük az üzletünkben tett látogatását és reméljük, hogy elnyeri a tetszését és megtalálja amire szüksége van. A HECHT csapata