Kategóriák mutatása

HECHT 56150 RED - Akkumulátoros quad

A HECHT 56150 quad-ot szabadidős tevékenységekhez terveztek piros színben. A hajtásról egy nagy teljesítményű, 1200 W-os villanymotor gondoskodik , amelyet egy 60 V-os, 20 Ah kapacitású akkumulátor táplál.  Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 724 990 Ft

Nettó listaár 570 860 Ft

Raktáron - azonnal készen áll a szállításra

+ -

Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHT56150RED
Jótállás: 36 hónap

HECHT 56150 RED - Akkumulátoros quad HECHT 56150 RED - Akkumulátoros quad

Termék leírása

Előnyök

 • minőségi és modern megjelenés, nagyon jó minőségű Quad 
 • 5 x 12V – os akkumulátor.
 • automatikus váltás, ami csak előre vagy hátramenetben kapcsol
 • nagy kerekek, modern nagy LED kijelző sebesség információval, színes töltöttségi állapot kijelző, 2018-as évjárat
 • LED-es irányjelző lámpák kapcsolóval
 • többfokozatú lengéscsillapító keménység beállítás
 • fék rögzítés
 • minőségi off-road gumik
 • 2"-os vonóhorog, pótkocsi vontatásához
 • a halk és környezetbarát villanymotornak köszönhetően szinte bárhol lehet a Quad-dal közlekedni, például sétálni a gyerekekkel a parkba, ahol benzines Quad-ot nem lehet használni.
 • A HECHT felirat és a népszerű Hecht zászló megkülönbözteti az Ön quad-ját másokétól

A HECHT 56150 quad-ot szabadidős tevékenységekhez terveztek piros színben. A hajtásról egy nagy teljesítményű, 1200 W-os villanymotor gondoskodik , amelyet egy 60 V-os, 20 Ah kapacitású akkumulátor táplál. A töltési idő körülbelül 8-10 óra. A hatótáv akár 42 km is egy töltéssel. A valós mért hatótáv 22 km/h átlagsebességnél 70 kg vezetősúly mellett 31 km. A sebességet és a hatótávot természetesen befolyásolja a vezető súlya és a további terhelés, a terep, a vezetési stílus, a gumiabroncsok állapota és sok más szempont. A gép 120 kg súlyt bír.

Az Quad első dobfékekkel és hátsó tárcsafékekkel van felszerelve . Mindkét fékkar lenyomott helyzetben rögzíthető, ami hasznos például lejtőn parkoláskor. A motor a hátsó felfüggesztett tengelyre van felszerelve, a motorról a tengelyre történő átvitel zárt sebességváltóval történik. Van egy redukció is , amelyet egy kar vezérel a jobb oldalon a kormány alatt. Az első kerekek külön rugós felfüggesztésű karokon vannak. A kerekekre nagyméretű, durva futófelület-mintázatú abroncsok kerültek, így a terepen is tökéletes tapadást biztosítanak. A kormányra digitális fordulatszámmérő van felszerelve. A kormány alatt, ahol általában az üzemanyagtartály van, van egy akkumulátor töltöttségjelző. A gép első és hátsó tartókkal van felszerelve. 

A felszereltség része még az első és a hátsó LED-es lámpák, a LED-es irányjelzők és a duda is. Minimális fogyasztásának köszönhetően a LED világítás energiát takarít meg az akkumulátorból, és gyakorlatilag nincs hatással a quad teljes hatótávolságára. Robosztus megjelenésével és gyorsulásával a gép megközelíti a belső égésű motorral szerelt "felnőtt" quad-okat. A fő előny azonban a teljesen csendes működés, károsanyag-kibocsátás nélkül. Ezért olyan helyeken is üzemeltethető, ahol a zaj vagy a füstszag zavarhatja a környezetet. Nem közúti használatra készült.

 

Szállítás, beüzemelés

A robogókat, motorkerékpárokat, elektromos kerékpárokat, elektromos és benzinmotoros Quadokat, és traktorokat beüzemelten, használatra készen szállítjuk. (kivéve gyerek quad stb.)

Emiatt a szállítási idő hosszabb lehet a szokásos 1-3 munkanapnál. A beüzemelés ára robogók, motorkerékpárok, e-bike, kerékpár, bruttó 8000.- Ft. Quad-ok, traktorok bruttó 16000.- Ft.

A beüzemelési díját most a Hecht Hungary Kft. Önnek ingyenesen biztosítja.

A legtöbb esetben ezeket a termékeket saját Hecht gépjárművel szállítjuk a biztonság miatt.

A szakszerű beüzemelés után, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítással kapcsolatban. Ezt követően a rendelését házhoz szállítjuk.

Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8


399 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

1 699 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

999 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

999 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

999 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 56150 BLUE - Akkumulátoros quad

HECHT 56150 BLUE - Akkumulátoros quad

A HECHT 56150 quad-ot szabadidős tevékenységekhez terveztek kék színben. A hajtásról egy nagy teljesítményű, 1200 W-os villanymotor gondoskodik , amelyet egy 60 V-os, 20 Ah kapacitású akkumulátor táplál. 


724 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

229 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

1 699 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás