Kategóriák mutatása

HECHT 94402 IN 1 - Akkumulátoros lomb fúvó-szívó, akku+töltő nem tartozék

Akkumulátoros  lombfúvó - szívó. Feszültség 40V. A lombszívó levegő mennyisége 400m3 / h. Ventilátor levegő mennyisége 259m3 / h. 20 literes kosár. Súlya 2,14 kg (fúvó), 2,88 kg (szívó). Akkumulátor és töltő nem tartozék. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 41 990 Ft

Nettó ár 33 065 Ft

Ideiglenesen nem elérhető

Pillanatnyilag a kiválasztott termék nincs raktáron. Kérjen értesítést a termék beérkezéséről és üzenetet fogunk küldeni a megadott elérhetőségre.

Értesítést kérek Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHT94402IN1  |  Jótállás: 24 hónap

HECHT 94402 IN 1 - Akkumulátoros lomb fúvó-szívó, akku+töltő nem tartozék HECHT 94402 IN 1 - Akkumulátoros lomb fúvó-szívó, akku+töltő nem tartozék

Termék leírása

A HECHT 9440 egy praktikus akkus lombfúvó-szívó ventilátorral kombinálva. Az akkumulátoros tápegység teljes mozgásszabadságot biztosít a kezelőnek, anélkül, hogy hosszú kábelt kellene használnia, ami nem praktikus, különösen fák és cserjék közötti mozgáskor. Az elektromos motor nem termel károsanyag-kibocsátást, sokkal halkabb, mint a belső égésű motorral szerelt gépek, könnyebben indítható és gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Súlya fúvófejjel 2,14 kg, szívó tartozékaival együtt 2,88 kg.

13 000 ford./percnél a beszívott levegő mennyisége 4,33 m 3 percenként szívó üzemmódban, sőt 6,67 m 3 percenként fúvó üzemmódban. Lombszívó üzemmódban az első szakaszban a leveleket egy acél mulcsozó késekkel felszerelt turbinába szívják, ahol apró darabokra őrlődik. Ezután a mulcs egy 20 l-es gyűjtőzsákba kerül, ami tökéletesen megtölthető darált levelekkel. A lombszívó teljesítménye a fogantyún lévő forgatógombbal folyamatosan állítható. Különösen értékelni fogja a szívóerő folyamatos szabályozását, ahol a levelek szívása során fennáll a veszélye például a kövek felszívásának. A teljesítmény csökkentésével  a száraz levelek szívhatók fel.

A porszívó könnyen és gyorsan átalakítható erős fúvóvá, szerszámok használata nélkül. Nem kell mást tennie, mint leválasztani a szívófejet, és a zsák helyett a fúvócsonkot kell felszerelnie. A szívófúvóka nyílását rács borítja. A fejlesztés során kellő figyelmet fordítottak a rács speciális kialakítására, aminek köszönhetően nem lehetséges, hogy munka közben a ruhánkat felszívja, és így csökkenjen a porszívó teljesítménye.

Lombfúvó üzemmódban a gép igazán sokoldalúan használható. Használható levelek kifújására a nehezen elérhető helyekről, illetve a por, szennyeződés, apró kövek finom fújására is használható járdákról, burkolatokról, ahol sokszor hatékonyabb, mint a közönséges seprű. Télen megbirkózik a friss hóval. Nagyon jól működik például a fűnyírók száraz fűmaradványainak kifújására is.

A lombszívót egy kiváló minőségű, 40 V feszültségű, 4 Ah kapacitású lítium-ion akkumulátor táplálja, (DC 40 V,4 Ah) amely Samsung márkájú cellákból van összeállítva. Az akkumulátor intelligens elektronikus töltés- és kisütés-vezérlést tartalmaz, amely meghosszabbítja a cellák élettartamát és megóvja azokat a sérülésektől. A teljesen feltöltött akkumulátor körülbelül 30 percig képes működtetni a lombszívót.

Kompatibilis akku. Hecht 005040B és a töltő Hecht 005046.

Akkumulátor és töltő nem tartozék.

Mi az ACCU 5040 program, és mik az előnyei?

A gépek akkumulátorról történő táplálása számos előnnyel jár.  A villanymotor csendes, nem termel büdös és mérgező füstöt. Egy belső égésű motorhoz képest nem kell bonyolultan beindítani, rendszeres karbantartást végezni, olajat, légszűrőket cserélni. Az elektromos motor megbízhatóbb, mint egy viszonylag összetett belső égésű motor. A hagyományos elektromos gépek fő hátránya azonban a tápkábel szükségessége. A kábel korlátozza a mozgást, kicsit nem figyel az ember, a használatkor megsérülhet a kábel és áramütést okozhat. 

Mindezek a hátrányok kiküszöbölhetők, ha a gépet könnyű, Hecht lítium akkumulátorról működteti.

A modern lítium akkumulátorok könnyűek, nagy mennyiségű energiát tárolnak, és megfelelő gondozás mellett viszonylag hosszú élettartamúak. Hátránya a magasabb ára. Az ACCU program kiküszöböli ezt a hátrányt azáltal, hogy lehetővé teszi számos különböző termék egyetlen akkumulátorral történő tápellátását. Például vásárolhat láncfűrészt, sövénynyírót, fűnyírót, nagynyomású mosót, és egyéb gépeket, amelyekhez alapesetben több és viszonylag drága különböző akkumulátorra lenne szükség.

Az ACCU programon belül csak egyetlen 40 V-os akkumulátort és töltőt kell vásárolnia. Ezt követően a programban szereplő összes termék áramellátására használhatja. Ha az egyik akkumulátor nem elég a munkához, egyszerűen megveszi a másikat, és akkor mindig dolgozhat az egyikkel és közben töltheti a másikat.

A vásárló mindig maga döntheti el, hogy egy akkumulátorra lesz szüksége a munkához, vagy több darabra. Alternatív megoldásként azt is megteheti, hogy egyszerre több akkumulátort is tölt, hogy tovább tudjon dolgozni töltési szünet nélkül, használhat egyszerre két töltőt. A termékeket ezért töltő és akkumulátor nélkül szállítjuk, ön döntheti el, hogy hány akkumulátort használ. Azonban még ezek az akkumulátorok is visszamenőleg kompatibilisek az ACCU 5040 program teljes skálájával, és használhatók például úgy, hogy miközben ön az egyik akkumulátorral dolgozik, a másikat tölti.

Az ACCU program több ezer forintot takaríthat meg, amikor vásárol. Alig veszi észre a villanyóra fogyasztásmérőjén, hogy az akkumulátort feltöltötte a szükséges elektromos energiával. Hasonlítsa össze a benzines fűnyírót, számoljon az üzemanyag árral, adja hozzá a motorolaj vagy a légszűrő árát, amelyet szezononként legalább egyszer cserélnie kell a motoros fűnyíróban.

És csak sok idő elteltével kezd az akkumulátor korlátozott élettartama csökkenni. Sok idő elteltével vásárol egy újat, és megint megoldodott az összes gép használata.

Ha a műhelyben vagy a garázsban van egy töltő egy adott típusú akkumulátorhoz. Nem kell teljesen lemerítenie a lítium akkumulátort, minden használat után könnyedén feltöltheti, így mindig készen áll az indulásra.

Az ACCU 5040 program nemcsak pénzt takarít meg, hanem a természetet is védi.

Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8

HECHT 9504 - Akkus magassági ágvágó fűrész, akku+töltő nem tartozék

HECHT 9504 - Akkus magassági ágvágó fűrész, akku+töltő nem tartozék

HECHT 9504 akkumulátoros magassági ágvágó kitűnő választás. A 230 – 280 cm kötötti tartományban állítható teleszkópos nyél segítségével eléri a magas fák koronáját is. A láncvezető hossza 20 cm. A lánc méretei: 3/8”, 1,3 mm. 


49 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 005050 B - Akkumulátor 40v 5ah akku program 5040
Speciális termék! Kizárólag személyes átvétellel

HECHT 005050 B - Akkumulátor 40v 5ah akku program 5040

Az akkumulátor teljes mértékben kompatibilis az Accu program 5040 programjában szereplő összes HECHT termékkel. Kapacitás 5 Ah


59 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 5041 S - Akkumulátoros önjáró, akku+töltő nem tartozék

HECHT 5041 S - Akkumulátoros önjáró, akku+töltő nem tartozék

Önjáró akkumulátoros fűnyíró, 41 cm munkaszélességgel. Feszültsége 40V. Kosár térfogata 50 l. Munkaidő töltésenként legfeljebb. 60 perc., Aminek elegendőnek kell lennie körülbelül 600 négyzetméteres terület kaszálásához. Az akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza.

 


129 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

67 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

31 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető
HECHT 1441 - Akkumulátoros multigép

HECHT 1441 - Akkumulátoros multigép

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék!


54 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 5051 S - Akkumulátoros fűnyíró

HECHT 5051 S - Akkumulátoros fűnyíró

Akkus fűnyíró, 51 cm munkaszélességgel. Feszültség 40V. Kosár térfogata 60 l. Önjáró. Munkaidő egy töltéssel max. 65 perc, aminek elégnek kell lennie kb. 600m2 terület nyírásához. Az akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza.

 


169 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 005040 B - Akkumulátor 40v 4ah akku program 5040
Speciális termék! Kizárólag személyes átvétellel

HECHT 005040 B - Akkumulátor 40v 4ah akku program 5040

Akkumulátor teljesen kompatibilis az Accu program 5040 összes HECHT termékével. Kapacitás 4 Ah.


44 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás