Kategóriák mutatása

HECHT GREENHOUSE I - Melegház 4,93

Üvegház 1 mm vastag alumíniumkerettel. 4 mm vastag polikarbonát lemez UV-szűrővel. Horganyzott acél talapzattal együtt. Mérete: 250 x 190 x 195 cm. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 179 990 Ft

Nettó ár 141 725 Ft

Raktáron - azonnal készen áll a szállításra

+ -

Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHTGREENHOUSEI  |  Jótállás: 24 hónap

HECHT GREENHOUSE I - Melegház 4,93 HECHT GREENHOUSE I - Melegház 4,93

Termék leírása

Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, alumíniumprofilokból készült kerti üvegház, teljes körkörös cellás polikarbonát lemezekkel. Tökéletes és egyszerű megoldás mindazok számára, akik nem akarnak nehéz tégla- vagy acél üvegházat építeni nehéz töltettel, de mégis melegkedvelő növényeket, zöldségeket vagy gyümölcsöket szeretnének termeszteni vagy teleltetni. Egy egyszárnyú tolóajtóval és két szellőző, zsanéros ablakkal felszerelt. Az üvegházhoz ingyenes acél talapzat is tartozik. Szilárd és könnyű szerkezet. A váz alumíniumprofilokból készül, amelyek kis súlyúak és hosszú élettartamúak, minimális karbantartást igényelnek. Ráadásul korrózióállók, ami különösen fontos, ha az üvegházban nedves klíma uralkodik. Az egyszerű összeszerelésnek köszönhetően elkerülheti a nehéz építési munkálatokat, az alumíniumszerkezet pedig modern megjelenésű és könnyen tisztítható. Az üvegház így nemcsak hasznos, hanem esztétikus kiegészítője is lesz kertjének. Könnyű összeszerelés. Az üvegházat otthon is össze lehet szerelni építőszerszámok és speciális ismeretek nélkül. Az alumíniumszerkezet hétköznapi szerszámokkal is összeszerelhető és két ember kényelmesen elfér benne. Ezenfelül a töltetek rögzítésére szolgáló horonyrendszer növeli az egész üvegház szilárdságát, és lehetővé teszi a sérült töltetek cseréjét anélkül, hogy a teljes szerkezetet szét kellene szedni. Az üvegház egyéb felszerelései Az ablakokhoz (a válaszfal megerősítése után) önnyíló szerkezet is felszerelhető, amely automatikus szellőzést biztosít, kézi nyitás szükségessége nélkül. A belső falakon tartós alumínium polcok helyezhetők el egyéb berendezések vagy virágtartók számára. Az üvegház oldalai ereszcsatornákkal vannak ellátva, amelyeket külön lehet hozzá megvásárolni. Minőségi töltőanyagok UV szűrővel. Az üvegház töltetei polikarbonátból készülnek, kizárólag a német Bayer cég granulátumából. Ez tehát semmiképpen sem olyan újrahasznosított anyag, amely szennyeződéseket tartalmaz és ezáltal csökkenti a fényáteresztést. A polikarbonátot az EU országaiban való használatra tervezték. A panelek kiválóan áteresztik a napfényt (kb. 80%), és nem terhelik túl a szerkezetet. Kívülről UV-szűrővel rendelkeznek, hogy megvédjék a növényeket a káros napsugárzástól.

A hagyományos üvegtöltetekhez képest rugalmasságukkal és szilárdságukkal tűnnek ki. Erősségüket tovább fokozza a keretprofilokba való, teljes kerület mentén történő behelyezés. A cellarendszernek köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek és ellenállók a hőmérsékleti hatásokkal szemben. Ezenkívül más műanyagokhoz képest különösen színtartóak.

Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8

HECHT 900375 - Univerzális kerti ágvágó olló

HECHT 900375 - Univerzális kerti ágvágó olló

Teljes hossz 375 cm, penge anyaga SK5, max. vágási átmérő 20mm


12 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 

HECHT 901018 - Kézi fűrész

HECHT 901018 - Kézi fűrész

Kézi fűrész fához, hossza: 46 cm (18”).


2 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 

M 4 T 2 A - Teleszkópos nyél (alu)

M 4 T 2 A - Teleszkópos nyél (alu)

Teleszkópos alumínium rúd 130 - 240 cm hosszúsággal.


6 590 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 


4 490 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 

HECHT 600618 - Keretes fűrész fához

HECHT 600618 - Keretes fűrész fához

Keretes fűrész fához, hossza: 18".


2 590 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 


3 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 


4 390 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 


9 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban