Kategóriák mutatása

HECHT GREENHOUSE I - Melegház 4,93

Üvegház 1 mm vastag alumíniumkerettel. 4 mm vastag polikarbonát lemez UV-szűrővel. Horganyzott acél talapzattal együtt. Mérete: 250 x 190 x 195 cm. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 199 990 Ft

Nettó listaár 157 470 Ft

Raktáron - azonnal készen áll a szállításra

+ -

Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHTGREENHOUSEI
Jótállás: 24 hónap

HECHT GREENHOUSE I - Melegház 4,93 HECHT GREENHOUSE I - Melegház 4,93

Termék leírása

Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, alumíniumprofilokból készült kerti üvegház, teljes körkörös cellás polikarbonát lemezekkel. Tökéletes és egyszerű megoldás mindazok számára, akik nem akarnak nehéz tégla- vagy acél üvegházat építeni nehéz töltettel, de mégis melegkedvelő növényeket, zöldségeket vagy gyümölcsöket szeretnének termeszteni vagy teleltetni. Egy egyszárnyú tolóajtóval és két szellőző, zsanéros ablakkal felszerelt. Az üvegházhoz ingyenes acél talapzat is tartozik. Szilárd és könnyű szerkezet. A váz alumíniumprofilokból készül, amelyek kis súlyúak és hosszú élettartamúak, minimális karbantartást igényelnek. Ráadásul korrózióállók, ami különösen fontos, ha az üvegházban nedves klíma uralkodik. Az egyszerű összeszerelésnek köszönhetően elkerülheti a nehéz építési munkálatokat, az alumíniumszerkezet pedig modern megjelenésű és könnyen tisztítható. Az üvegház így nemcsak hasznos, hanem esztétikus kiegészítője is lesz kertjének. Könnyű összeszerelés. Az üvegházat otthon is össze lehet szerelni építőszerszámok és speciális ismeretek nélkül. Az alumíniumszerkezet hétköznapi szerszámokkal is összeszerelhető és két ember kényelmesen elfér benne. Ezenfelül a töltetek rögzítésére szolgáló horonyrendszer növeli az egész üvegház szilárdságát, és lehetővé teszi a sérült töltetek cseréjét anélkül, hogy a teljes szerkezetet szét kellene szedni. Az üvegház egyéb felszerelései Az ablakokhoz (a válaszfal megerősítése után) önnyíló szerkezet is felszerelhető, amely automatikus szellőzést biztosít, kézi nyitás szükségessége nélkül. A belső falakon tartós alumínium polcok helyezhetők el egyéb berendezések vagy virágtartók számára. Az üvegház oldalai ereszcsatornákkal vannak ellátva, amelyeket külön lehet hozzá megvásárolni. Minőségi töltőanyagok UV szűrővel. Az üvegház töltetei polikarbonátból készülnek, kizárólag a német Bayer cég granulátumából. Ez tehát semmiképpen sem olyan újrahasznosított anyag, amely szennyeződéseket tartalmaz és ezáltal csökkenti a fényáteresztést. A polikarbonátot az EU országaiban való használatra tervezték. A panelek kiválóan áteresztik a napfényt (kb. 80%), és nem terhelik túl a szerkezetet. Kívülről UV-szűrővel rendelkeznek, hogy megvédjék a növényeket a káros napsugárzástól.

A hagyományos üvegtöltetekhez képest rugalmasságukkal és szilárdságukkal tűnnek ki. Erősségüket tovább fokozza a keretprofilokba való, teljes kerület mentén történő behelyezés. A cellarendszernek köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek és ellenállók a hőmérsékleti hatásokkal szemben. Ezenkívül más műanyagokhoz képest különösen színtartóak.

Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8


4 190 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 

HECHT 900800 - Univerzális balta 1130g
AKCIÓ - 2023. 01.31.-ig

HECHT 900800 - Univerzális balta 1130g

A fogantyúja speciális üvegszállal erősített kompozit anyagból készül.  - FIBERGLASS Hossza 59 cm, tömege 1130g

A balta tömege nyél nélkül értendő!

24 990 Ft (Eredeti bruttó ár)
7 490 Ft Bruttó listaár 

Kizárólag személyes átvétel márkaboltban

16 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

8 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 


12 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

5 190 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 


8 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető
HECHT 176 GT - Lombseprű

HECHT 176 GT - Lombseprű

Lombseprű - svéd gereblye


5 490 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban