Kategóriák mutatása

HECHT GREENHOUSE I - Melegház 4,93

Üvegház 1 mm vastag alumíniumkerettel. 4 mm vastag polikarbonát lemez UV-szűrővel. Horganyzott acél talapzattal együtt. Mérete: 250 x 190 x 195 cm. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 199 990 Ft

Nettó listaár 157 470 Ft

Raktáron - azonnal készen áll a szállításra

+ -

Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHTGREENHOUSEI
Jótállás: 24 hónap

HECHT GREENHOUSE I - Melegház 4,93 HECHT GREENHOUSE I - Melegház 4,93

Termék leírása

Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, alumíniumprofilokból készült kerti üvegház, teljes körkörös cellás polikarbonát lemezekkel. Tökéletes és egyszerű megoldás mindazok számára, akik nem akarnak nehéz tégla- vagy acél üvegházat építeni nehéz töltettel, de mégis melegkedvelő növényeket, zöldségeket vagy gyümölcsöket szeretnének termeszteni vagy teleltetni. Egy egyszárnyú tolóajtóval és két szellőző, zsanéros ablakkal felszerelt. Az üvegházhoz ingyenes acél talapzat is tartozik. Szilárd és könnyű szerkezet. A váz alumíniumprofilokból készül, amelyek kis súlyúak és hosszú élettartamúak, minimális karbantartást igényelnek. Ráadásul korrózióállók, ami különösen fontos, ha az üvegházban nedves klíma uralkodik. Az egyszerű összeszerelésnek köszönhetően elkerülheti a nehéz építési munkálatokat, az alumíniumszerkezet pedig modern megjelenésű és könnyen tisztítható. Az üvegház így nemcsak hasznos, hanem esztétikus kiegészítője is lesz kertjének. Könnyű összeszerelés. Az üvegházat otthon is össze lehet szerelni építőszerszámok és speciális ismeretek nélkül. Az alumíniumszerkezet hétköznapi szerszámokkal is összeszerelhető és két ember kényelmesen elfér benne. Ezenfelül a töltetek rögzítésére szolgáló horonyrendszer növeli az egész üvegház szilárdságát, és lehetővé teszi a sérült töltetek cseréjét anélkül, hogy a teljes szerkezetet szét kellene szedni. Az üvegház egyéb felszerelései Az ablakokhoz (a válaszfal megerősítése után) önnyíló szerkezet is felszerelhető, amely automatikus szellőzést biztosít, kézi nyitás szükségessége nélkül. A belső falakon tartós alumínium polcok helyezhetők el egyéb berendezések vagy virágtartók számára. Az üvegház oldalai ereszcsatornákkal vannak ellátva, amelyeket külön lehet hozzá megvásárolni. Minőségi töltőanyagok UV szűrővel. Az üvegház töltetei polikarbonátból készülnek, kizárólag a német Bayer cég granulátumából. Ez tehát semmiképpen sem olyan újrahasznosított anyag, amely szennyeződéseket tartalmaz és ezáltal csökkenti a fényáteresztést. A polikarbonátot az EU országaiban való használatra tervezték. A panelek kiválóan áteresztik a napfényt (kb. 80%), és nem terhelik túl a szerkezetet. Kívülről UV-szűrővel rendelkeznek, hogy megvédjék a növényeket a káros napsugárzástól.

A hagyományos üvegtöltetekhez képest rugalmasságukkal és szilárdságukkal tűnnek ki. Erősségüket tovább fokozza a keretprofilokba való, teljes kerület mentén történő behelyezés. A cellarendszernek köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek és ellenállók a hőmérsékleti hatásokkal szemben. Ezenkívül más műanyagokhoz képest különösen színtartóak.

Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8


6 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 


304 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

339 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 6 X 10 NORD - Kerti szerszámtároló ház

HECHT 6 X 10 NORD - Kerti szerszámtároló ház

Méretek (hxszxm): 162 x 290 x 222 cm. Méretek a tetőátfedésekkel együtt (hxszxm): 172 x 302 x 222 cm. 20%-kal erősebb anyag, mint a legtöbb konkurens termék.


286 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
000608 - Önműködő szellőzőablak nyitószerkezet

000608 - Önműködő szellőzőablak nyitószerkezet

Automatikus nyitható az üvegház belső hőmérsékletének autonóm szabályozása érdekében. A nyitás egyszerű beállítása a kívánt hőmérsékletnek megfelelően. A Hecht Gardenerhez tervezték, más üvegházakkal való használatához az üvegházszerkezet módosítására lehet szükség (pl. rögzítőfuratok fúrása az üvegházkeretben).


14 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT TILT II - Melegház

HECHT TILT II - Melegház

könnyű és tartós alumínium keret, fólia PE 140 g/m2


37 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

234 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
TUNNELI - Melegház íves (greenhouse)

TUNNELI - Melegház íves (greenhouse)

Kerti fólia melegház méretei: 300 x 200 x 200 cm. Tágas fólia könnyű és tartós fém kerettel. Minőségi fólia PE fóliából, ellenáll az UV sugárzásnak.


49 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás