Kategóriák mutatása

HECHT 2030 - Akkutöltő

Autó akkumulátor töltő. Kimeneti feszültség 6 V vagy 12 V, töltőáram 1 A. Teljesítményfelvétel 20 W. Bemeneti feszültség 230 V/50 Hz. 2 - 30 Ah kapacitású akkumulátorokhoz. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 5 990 Ft

Nettó ár 4 715 Ft

Raktáron - azonnal készen áll a szállításra

+ -

Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHT2030  |  Jótállás: 24 hónap

HECHT 2030 - Akkutöltő HECHT 2030 - Akkutöltő

Termék leírása

A HECHT 2030 töltő teljesen automatikus töltő vezetékes (Pb, LEAD-ACID), zselés és AGM akkumulátorok töltéséhez 6 vagy 12 V feszültséggel, 2-30 Ah kapacitással, azaz a legtöbb akkumulátort pl. autók és motorkerékpárok megfelelő. A csatlakoztatás után automatikusan felismeri az akkumulátor típusát , és kiválasztja a megfelelő feszültséget és a legmegfelelőbb töltési módot. Nem mindegy, hogy egy 6 V-os motorkerékpár akkumulátort vagy egy nagy 12 V-os akkumulátort akarsz vele tölteni, csak a töltőt kell az akkumulátor érintkezőire csatlakoztatni, a kezelőnek csak a helyes polaritás betartására lesz gondja csatlakozáskor. Miután az akkumulátor teljesen feltöltődött, automatikusan átvált az úgynevezett karbantartási üzemmódba, amelyben csak az akkumulátor állapotát ellenőrzi, és folyamatosan teljesen feltöltve tartja. A töltés előrehaladását és az akkumulátor állapotát a visszajelző lámpák jelzik. A töltő néhány akkumulátorhibát is képes észlelni, mint például rövidzárlat, alacsony vagy magas feszültség, stb. A töltés során összesen 5 töltési lépés megy végbe.

A töltő 1,5 m-es kábelekkel van felszerelve, rövidzárlat és polaritásváltás elleni védelemmel rendelkezik.

A töltő normál 230 V / 50 Hz hálózatról működik. Ha tartósan egy helyen szeretné használni a töltőt, akkor például falra rögzíthető lyukakkal is ellátták, hogy ne foglaljon feleslegesen helyet az asztalon.

A töltő csak a fent említett típusú akkumulátorok töltésére szolgál (pl. NiCd, Ni-Fe, Li-ion stb. nem tölthető).

Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 5

HECHT 2019 - Akkutöltő

HECHT 2019 - Akkutöltő

Autó akkumulátortöltő. Védelmi funkciók, polaritás felcserélés ellen, túlmelegedés ellen, rövidzárlat ellen, alultöltés ellen, túlterhelés ellen.


10 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 


24 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 


13 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

8 490 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

13 230 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető