Kategóriák mutatása

HECHT 3613 - Kerámia hősugárzó

Kerámia fűtőtest távirányítóval. Teljesítményfelvétel 1000 - 2000 W. 15 - 20 m2 területű helyiségek fűtésére alkalmas. Súlya 4,5 kg. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 30 990 Ft

Nettó listaár 24 400 Ft

Raktáron - azonnal készen áll a szállításra

+ -

Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHT3613
Jótállás: 24 hónap

HECHT 3613 - Kerámia hősugárzó HECHT 3613 - Kerámia hősugárzó

Termék leírása

Előnyök:

  • Design elektromos fűtőtest kerámia fűtőelemmel
  • Ideális helyiségek és irodák fűtésére
  • Teljesítményfelvétel 2000 W
  • Fűtött terület 15-20m 2
  • Praktikus távirányítóval szállítjuk
  • Szabadon állóként, a fűtőtest forgásának bekapcsolási lehetőségével
  • Természetesen túlmelegedés ellen van hőbiztosíték
  • A kerámia fűtőelemnek köszönhetően a fűtőtest azonnal felfűti a helyiséget

Az elektromos fűtőtest minden háztartásban használható. Kényelmet biztosít a lakásokban, a normál fűtés kiegészítéseként, vagy a főfűtés tartalékként. Hasonlóan használható nyaralókban és nyaralókban, ahol például azonnal érkezés után gyors felfűtést biztosít, mielőtt tüzet gyújt a kandallóban vagy a kályhában.
A HECHT 3613 kerámia meleglevegős fűtőtest egy szabványos 230V / 50 Hz-es aljzatról működik, így bárhol használhatja, ahol csak lehetősége van a hálózatra csatlakoztatni. Teljesítménye két fokozatban állítható, 1000 W vagy 2000 W. Így például, ha csak enyhén akarjuk fűteni a helyiségeket, választhatunk alacsonyabb teljesítményt, amivel az áramfogyasztás is csökken. Ha gyorsan fel kell melegítenie a levegőt a helyiségben, állítson be nagyobb fokozatot, és a fűtési teljesítmény 6825 BTU. A fűtőberendezés 15-20 m2 területű helyiségek fűtésére ajánlott.
A kényelmes működést távirányító és áttekinthető kijelző biztosítja. A főkapcsoló bekapcsolása után a kijelző a helyiség aktuális hőmérsékletét mutatja. A fűtőtesten vagy a távirányítón található vezérlőgombokkal más funkciók is beállíthatók, amelyek a kijelzőn is jól láthatóak. A gombokkal kiválasztható a fűtőelem teljesítménye, be lehet kapcsolni a fűtőelem oszcillációját, mely során a fűtőtest felváltva forog oldalra és így a meleg levegő jobban eloszlik a helyiségben. Egy váltakozó forgatás ikon jelenik meg a kijelzőn, amikor az oszcilláció be van kapcsolva.
A vezérlővel lehetőség van a helyiség kívánt hőmérsékletének kiválasztására 10 és 49°C között. A kívánt hőmérséklet beállítása közben ez a hőmérséklet jelenik meg a kijelzőn, de a termosztát beállítása után a kijelző néhány másodpercen belül visszakapcsol hőmérő üzemmódba, így állandó áttekintése van a helyiség aktuális hőmérsékletéről. A termosztát automatikusan be- és kikapcsolja a fűtést, hogy fenntartsa a beállított hőmérsékletet a helyiségben. Egy másik funkció az időzítő, amellyel beállítható, hogy mennyi idő után kapcsoljon ki automatikusan a fűtés. Nagy figyelmet fordítottak a biztonságra. Fűtés közben a fűtőtestben lévő test magas hőmérsékletre melegszik fel, ezért kikapcsolása után a ventilátor egy ideig aktív marad, hogy a fűtőtestben biztonságos hőmérsékletre hűtse le a testet. A fűtőtest túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. Például, ha valamilyen okból a szellőzőrácsok eltömődnek, és a fűtőelem belsejében a hőmérséklet a beállított biztonságos határérték fölé emelkedik, a fűtőberendezés automatikusan kikapcsol. A fűtőberendezés így megvédi magát a sérülésektől, és egyben tüzet is képes megelőzni. A biztonságos működést biztosító másik védelmi szint a helyzetérzékelő . Ha a fűtés valamilyen okból felborulna, automatikusan kikapcsol. Újra bekapcsol, ha a megfelelő pozícióba helyezi. A fűtőberendezés működése ezért csak akkor lehetséges, ha egyenesen áll az alapon. Ennek köszönhetően nem fordulhat elő, hogy a felborult fűtőtest például a padlót, a szőnyegeket rongálja, vagy tüzet okozzon felborulás után.

A fűtőtest hátulján a kivehető szívórács alatt speciális habszűrő található, amely megakadályozza a szennyeződések beszívását. A szűrő könnyen eltávolítható és tisztítható.

Ez a termék csak jól szigetelt helyekre vagy alkalmi használatra alkalmas.

Olvasson róla többet

Paraméterek

tömeg 4,5 kg
teljesítmény (W) 2000
feszültség 230V/50Hz V/Hz
Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8


29 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

249 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

14 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 008950 - Fűrészlap a HECHT 8950-hez

HECHT 008950 - Fűrészlap a HECHT 8950-hez

Fűrészlap a HECHT 8950 asztali szalagfűrészhez.


4 490 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető
K 00200 - Üzemanyag kanna 20l

K 00200 - Üzemanyag kanna 20l

20 literes műanyag tartály. Üzemanyag szállítására és tárolására alkalmas.


4 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 

HECHT 1314 - E. sarokcsiszoló

HECHT 1314 - E. sarokcsiszoló

A Hecht 1314 robusztus elektromos sarokcsiszoló tökéletes otthoni használatra. Könnyen kezelhető, egyszerű a korongok cseréje.  A pótfogantyú biztonságosabb tartást biztosít. A gépen gyorskioldós védőburkolat található. A korong átmérője 150 mm, a korong belső átmérője 22,2 mm. A korong befogási mérete M14. Az 1400 watt-os motor lehetővé teszi a 8000-es fordulatot percenként. 


26 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

22 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 1723 - Elektromos asztali köszörű

HECHT 1723 - Elektromos asztali köszörű

Elektromos duplatárcsás asztali köszörű. Teljesítményfelvétel 350 W, 2950 ford./perc, kerékátmérő 200 mm. Súlya 9,5 kg


29 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás