Kategóriák mutatása

HECHT 56100 ARMY - Akkumulátoros gyerek quad

Akkumulátoros quad, 6"-os kerekek gumikkal, tárcsafékekkel, 36 V/12Ah akkumulátor, 1000 W-os motor. Hatótáv akár 18 km egy töltéssel. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 239 990 Ft

Nettó ár 188 970 Ft

Ideiglenesen nem elérhető

Pillanatnyilag a kiválasztott termék nincs raktáron. Kérjen értesítést a termék beérkezéséről és üzenetet fogunk küldeni a megadott elérhetőségre.

Értesítést kérek Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHT56100ARMY  |  Jótállás: 24 hónap

HECHT 56100 ARMY - Akkumulátoros gyerek quad HECHT 56100 ARMY - Akkumulátoros gyerek quad

Termék leírása

Előnyök

  • kiváló minőségű és nagyon jól kidolgozott design
  • erős és erős villanymotor
  • 3 db 12 V-os akkumulátor hosszú, kb. 13-18 km hatótávot garantál (terheléstől és terepviszonyoktól függően)
  • a négykerekű automata, csak előre-hátra kapcsolható
  • nagy 6 colos kerekek, modern LED akkumulátor állapotjelző, gyermekbiztonsági láb
  • a quad zárható sebességhatárolóval van felszerelve, csak kapcsolva csökkenti a max. 8 km/h sebességig, ami különösen a kisebb versenyzők számára jelent előnyt
  • a csendes és környezetbarát villanymotornak köszönhetően szinte bárhol tekerhetsz a quaddal, pl. sétálni a gyerekekkel a parkba, ahova nem lehet benzines négykerekűvel menni

A HECHT 56100 ARMY egy kisméretű , akkumulátoros quad, amelyet szabadidős tevékenységekhez terveztek. A matt lakk "álcázás" robusztus első vázzal agresszív megjelenést kölcsönöz a quadnak. Utazások során minden bizonnyal értékelni fogja az első és hátsó csomagtartókat.

Bár akkumulátorról hajtott villanymotor hajtja , viszonylag fürge gépről van szó, amely könnyedén eléri a 20 km/h körüli sebességet . Az elektromos hajtás teljesen hangtalan, károsanyag-kibocsátásmentes, így nem okoz gondot az üzemeltetése még sok helyen sem, ahol tilos a belső égésű motoros gépek használata. Nem ijeszti meg az állatokat és nem szennyezi be az erdei ösvényeket. Elkerülheti a szomszédok panaszait a benzinmotorok zajára és kipufogógázaira.

Főkapcsolóként egy kulcsos kapcsolót használnak . Ez biztosítja, hogy például a négykerekűt a gyerekek ne használják szüleik tudta nélkül. A még biztonságosabb használat érdekében a második gombbal a sebességhatárolót min. sebesség 8 km/h. E második kulcs nélkül a határolót nem lehet kikapcsolni, így egy tapasztalatlan sofőr tetszőlegesen növelheti a sebességet. Azokon a helyeken, ahol a normál négykerekűeken üzemanyagtartály sapka van, van egy kapcsoló, amely előre, hátra és ki kapcsol . Az utazás és a sebesség szabályozása klasszikusan a jobb kormányon lévő "gáz" fogantyú elfordításával történik. A fogantyú mellett található az akkumulátor töltöttségi állapotának jelzője is . Ezután megtalálja a fényszóró kapcsolót a bal fogantyún. Egy másik biztonsági funkció a lábpedál, amelyet a lábával kell lenyomva tartani, hogy vele mozoghasson. Ha például egy óvatlan sofőr vezetés közben felborítja a gépet, amint elengedi a lábpedált, a motor leáll, még akkor is, ha folyamatosan nyomva tartja a gázt. Ez azt is biztosítja, hogy a gép ne mozduljon el, ha a gázkart véletlenül elfordítják, amikor a pod felhelyezik.

A gép tárcsafékekkel van felszerelve , az első és a hátsó fékek külön-külön vezérelhetők a kormányon lévő karokkal. Az első fékkar zárral van felszerelve , így a quad határozottan lefékezhető parkoláskor.

A négykerekű első fényszóróval és hátsó reflektorral van felszerelve, de nem közúton való közlekedésre szolgál. A vastag futófelülettel rendelkező kerekek jó terepjáró képességet biztosítanak. Mindkét hátsó kerék hajtott, de differenciálművel nincsenek felszerelve. Ha durva és kemény felületen, például betonon vagy aszfalton halad, figyelembe kell venni, hogy a kanyarodás nem reagál pontosan. A kanyarodásra gyakorolt ​​hatás azonban minimális. Éppen ellenkezőleg, mindkét hajtott hátsó kereket értékelni fogja, különösen burkolatlan terepen. A hátsó tengely egészében rugózott, az első kerekek külön karokra vannak rugózva. A lengéscsillapítók merevsége állítható.

A quad egy 1000 W bemeneti teljesítményű villanymotor hajtja , amely 36 V-os, 12 Ah-s ólom-savas akkumulátorral működik. A töltési idő a mellékelt töltővel 6-8 óra. A hatótáv egy töltéssel akár 18 km is lehet, a terheléstől és a terepviszonyoktól függően. A hatótávolságot természetesen a lámpák használata vagy a vezetési stílus is befolyásolja. A maximális sebesség legfeljebb 25 km/h , sebességhatároló segítségével kb. 8 km/h-ra csökkenthető.

Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8

HECHT 56120 BLUE- Akkumulátoros quad

Akkumulátoros gyerek quad lánchajtással.


274 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

1 339 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

724 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

1 339 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

HECHT 56120 GREEN - Akkumulátoros quad

Akkumulátoros gyerek quad lánchajtással.


274 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető
HECHT 56150 BLUE - Akkumulátoros quad

HECHT 56150 BLUE - Akkumulátoros quad

A HECHT 56150 quad-ot szabadidős tevékenységekhez terveztek kék színben. A hajtásról egy nagy teljesítményű, 1200 W-os villanymotor gondoskodik , amelyet egy 60 V-os, 20 Ah kapacitású akkumulátor táplál. 


604 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

13 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

724 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás