Kategóriák mutatása

HECHT 5615 - Robotfűnyíró

Robotfűnyíró 18 cm szélességgel. Li - ion akkumulátor, feszültség 20 V. Akkumulátor kapacitása 5 Ah. Ajánlott kaszálási terület 1500 m2-ig. Bluetooth alkalmazások Android, iOS. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 249 990 Ft

Nettó ár 196 845 Ft

Raktáron - azonnal készen áll a szállításra

+ -

Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHT5615  |  Jótállás: 24 hónap

Termék leírása

Jelenlegi alkalmazások a robotfűnyíró vezérléséhez:

Google Play (Android): itt
App Store (iOS): itt

 

 

 

Az alkalmazás telepítése után a mobiltelefont újra kell indítani.

A robotfűnyíró munka nélkül nyírja le a füvet. A beállított időben rendszeresen elhagyja a dokkolót, és mindig tökéletesen nyírja a pázsitot. Mindössze annyit kell tennie, hogy megfelelően beállítja az utasításoknak megfelelően, elhelyezi a töltőállomást, és meghatározza azt a helyet, ahol kábellel működnie kell. Maga a telepítés nem vesz el több időt, mint a fűnyírás normál fűnyíróval, és így a munkája véget ér. A fűnyíró ezután rendszeresen kimegy a pázsitot gondozni meghatározott időpontokban. Amint a fűnyírórendszer azt észleli, hogy az akkumulátor energiája veszélyesen lecsökkent, a fűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomáshoz. Feltöltés után folytatja a munkát. Esőérzékelővel felszerelt, megszakíthatja és késleltetheti a munkát, ha esik. Annak köszönhetően, hogy a fűnyíró gyakorlatilag naponta tud nyírni, a pázsit nem szenved ütésektől az ütési nyírástól, és jobban fejlődik. Apró szárdarabok, amelyeket a fűnyíró levág, majd talajtakaróként működnek, és műtrágyaként szolgálnak. A nyírásból ugyanakkor nem keletkezik hulladék.

A fűnyírót PIN kód védi a lopás ellen. A tudta nélkül a fűnyírót nem lehet elindítani, így a fűnyíró a tolvajok számára használhatatlan. A fűnyíró alatt teljesen elrejtett fej három pengével forog, ami veszélyes lehet a fűnyíró felemelésekor vagy felborulásakor. Ezért a gép érzékelőkkel van felszerelve, amelyek biztosítják, hogy a kések azonnal leálljanak, amikor a fűnyírót felemeli. Egyéb előre nem látható helyzetekre a fűnyíró felső burkolatán egy nagy gombbal van felszerelve, amely szintén bármikor azonnal leállítható. A vágási magasság 20-60 mm között állítható.

A fűnyíró szénkefe mentes motorokkal van felszerelve. A HECHT 5615 esetében a maximális ajánlott kaszálási terület legfeljebb 1500 m2. A fűnyíró programozott időközönként indul nyírni, amit a felhasználó beállíthat úgy, hogy a fűnyíró ne zavarja őt a kertben.

A fűnyírót töltőtalppal, töltőforrással, akkumulátorral, 220 m-es kábellel a fűnyírási terület meghatározásához és az alap rögzítéséhez rögzítő csapokkal szállítjuk.

Határoló kábel fűnyíróval táplálva: AWG 18, 220 m, átmérő 1,0237 mm, keresztmetszet 0,823 mm 2

Értesítés:

A mellékelt határolókábel az adott hosszhoz optimalizált keresztmetszetű. Ezért a kábelt nem lehet önkényesen beállítani. A kaszált terület növeléséhez új kábelt kell használni, hogy az teljes hosszában megfeleljen a szükséges keresztmetszetnek, ellenkező esetben nem garantálható, hogy a kábel megbízhatóan továbbítja a fűnyíró vezérlőjelét a kaszált teljes kerületén. terület. A fűnyíró ekkor kimozdulhat a meghatározott területről, vagy egyáltalán nem nyír.
Lítium akkumulátor

A modern lítium akkumulátorok előnye a nagy energiasűrűségük . A régebbi típusú akkumulátorokhoz képest ezért nagy kapacitással, kisebb tömeggel és méretekkel tűnnek ki. Egy kicsi és könnyű lítium akkumulátor ezért annyi ideig képes táplálni a motort, mint egy többszörösen nagyobb és nehezebb ólom akkumulátor.

 

Olvasson róla többet

Paraméterek

munkaszélesség 18 cm
vágási magasság 20-60 mm
Akkumulátor 5 Ah
akkumulátor Li-ion DC 20V
műanyag ház igen
max. munkaterület 1500 m2
Olvasson róla többet

Videók 1
Ajánlott termékekre 4

HECHT 5612 - Robotfűnyíró

HECHT 5612 - Robotfűnyíró

Robotfűnyíró 18 cm szélességgel. Li - ion akkumulátor, feszültség 20 V. Akkumulátor kapacitása 5 Ah. Ajánlott kaszálási terület 1200 m2-ig. Bluetooth alkalmazások Android, iOS.


231 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 5608 - Robotfűnyíró

HECHT 5608 - Robotfűnyíró

Robotfűnyíró 18 cm szélességgel. Li - ion akkumulátor, feszültség 20 V. Akkumulátor kapacitása 2,5 Ah. Ajánlott kaszálási terület 800 m2-ig. Bluetooth alkalmazások Android, iOS.


179 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 005612 - Védőtető

HECHT 005612 - Védőtető

Töltővédő védőburkolat HECHT 5605, 5608, 5612 és 5615 robotfűnyíróhoz


28 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető
HECHT 5605 - Robotfűnyíró

HECHT 5605 - Robotfűnyíró

Robotfűnyíró 18 cm szélességgel. Li - ion akkumulátor, feszültség 20 V. Akkumulátor kapacitása 2 Ah. Ajánlott kaszálási terület 500 m2-ig. Bluetooth alkalmazások Android, iOS. 


162 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás