Kategóriák mutatása

Egyre drágulnak a termékek a piacon. De mi TOVÁBBRA IS TARTJUK AZ ALACSONY ÁRAKAT!

03. 03. 2024

Önök is láthatják maguk körül: ez az év a rekord magas infláció éve, a következő évben pedig várhatóan marad ez a tendencia. Nemcsak Magyarországon drágult szinte minden termék. További probléma az áruhiány nemcsak a webshopokban, hanem a klasszikus boltokban is, aminek fő oka az összeomló vasúti és tengeri szállítmányozás.

A példátlan áremelkedés oka elsősorban az alapanyagok árának hatalmas emelkedése. Minden drágább lett, a fém, a műanyag és a fa is. Például az acél piaci ára jelenleg kétszer olyan magas, mint egy évvel ezelőtt. A műanyagok pedig olyan nehezen elérhető anyagnak számítanak világszerte, hogy a Financial Times szerint áruk hatéves csúcsot ért el (a műanyag anyagok és termékek ára 25–63%-kal emelkedett). 2020 -hoz képest a tengeri szállítás költségei meredeken emelkedtek 2020 -hoz képest - a hajótulajdonosok akár hétszeresére is növelték áraikat .... Természetesen az egész Covid-19 járványnak is komoly, negatív hatása volt az árnövekedésre, részben azért, mert sok vállalat kénytelen volt hosszú leállásokat végrehajtani.

Az idei év végére, és az egész jövő évre vonatkozó kilátások egyáltalán nem bizakodóak. Minden mutató szerint úgy tűnik, hogy egy újabb általános áremelkedés vár ránk.

Azonban jelenleg mi az Ön előnye és lehetősége: a HECHT – a kertek mestere boltok teljes skálája - a www.hecht.hu webáruházunk árai MÉG NEM EMELKEDTEK, ÉS NEM LESZ DRÁGULÁS AZ ÉV VÉGÉIG!    

Bár minket is érintenek a fent említett negatív gazdasági jelenségek, a hatalmas készleteknek és a termékmenedzsereink előrelátásának köszönhetően felkészültünk a tavaszi szezonra is, így Hecht alacsony árakat tud tartani vásárlói számára. Még kedvezőbb, és még alacsonyabb árakat kínálunk Önöknek  A nagy őszi kiárusítás!  keretében. Most lehetősége van rengeteg pénzt megtakarítani, ha nálunk vásárol!

Sajnos a jövőben mi sem tudjuk garantálni, hogy  ki tudjuk védeni a drágulást ...           

 

Érdekes cikket kapott?
Ossza meg másokkal