Kategóriák mutatása

Elektromos adrenalin, vagyis TERRIS

23. 05. 2024

Úton! A Hecht bemutatja az új Terris terepjáró e-robogóját.

A Hecht Motors újdonságot mutat be portfóliójában, amit Terris névre keresztelt. Vonzó fekete-fehér dizájnnal és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkeznek. Mindemellett praktikusak és kompaktak, mert könnyedén berakhatod őket egy autó csomagtartójába és bárhová magaddal viheted.

Munkába, iskolába, kirándulásra vagy nyaralásra.

A Hecht Terris elektromos robogó vonzó dizájnt, mozgékonyságot és kompaktságot kínál, így nem csak a tinédzsereket vonzza majd. 150 kg-os teherbírása miatt könnyedén elbír egy felnőttet is. Nagy forgalomban könnyen lehet vele manőverezni.. A széles gumiabroncsok durva futófelülettel, kiváló minőségű első és hátsó felfüggesztéssel és csúszásgátló tapadással kombinálva kényelmes utazást tesznek lehetővé még aszfaltozatlan terepen is. A kerekek tárcsafékekkel vannak felszerelve, minőségi LED-es fényszórókkal és irányjelzőkkel is fel van szerelve.

A kormányon egy LCD panel található, amelyen minden fontos információ jól látható. Az ülés kivehető, a kormány könnyen lehajtható, így összecsukva egy autó nagyobb csomagtartójába is bepakolható. Ezért például vakációra viheti magával a robogóját.

A robogót szénkefe mentes motor hajtja, és homologizált közúti használatra. A motort kiváló minőségű lítium akkumulátor hajtja, így teljesen feltöltve akár 50 km-es hatótávolságot tesz lehetővé. A maximális sebesség 45 km/h-ban van korlátozva.

A Terris elektromos robogó fő előnye, mint minden e-robogóé, nagyon olcsó üzemeltetése minimális karbantartás mellett. A kilométerenkénti költség a töredéke a belső égésű motor üzemeltetési költségének. Már csak a kerékpározás vagy a gyaloglás költséghatékonyabb. Az elektromos motor csendes, nem termel károsanyagot, és alacsony fordulatszámon is nagy nyomatékkal rendelkezik.

A robogó hossza 1450 mm, magassága 1120 mm, szélessége 470 mm.

Az e-robogó 2022 májusától lesz elérhető fekete-fehérben a Hecht márkaboltjaiban és a www.hecht.hu oldalon 589 990 HUF-ért.

 

Érdekes cikket kapott?
Ossza meg másokkal