Kategóriák mutatása

HECHT 56800 COMIC - Akkumulátoros gyerek quad

A HECHT 56800 egy kis akkumulátoros gyermek quad, amelyet szabadidős tevékenységekhez terveztek. A fényezés, a robusztus váz agresszív megjelenést kölcsönöz az Quad-nak. Utazáskor értékelni fogja az első és hátsó csomagtartókat. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 249 990 Ft

Nettó ár 196 845 Ft

Ideiglenesen nem elérhető

Pillanatnyilag a kiválasztott termék nincs raktáron. Kérjen értesítést a termék beérkezéséről és üzenetet fogunk küldeni a megadott elérhetőségre.

Értesítést kérek Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHT56800COMIC  |  Jótállás: 24 hónap

HECHT 56800 COMIC - Akkumulátoros gyerek quad HECHT 56800 COMIC - Akkumulátoros gyerek quad

Termék leírása

Előnyök

  • minőségi és nagyon igényes tervezés
  • erős villanymotor
  • 3 db 12V-os akkumulátor hosszú, körülbelül 13-18 km-es hatótávot garantál (terheléstől és terepviszonyoktól függően)
  • a Quad automata, előre vagy hátra kapcsol
  • nagy kerekek 6 colos, modern LED, akkumulátor állapotjelző, gyerek lábzár
  • az Quad zárható sebességblokkolóval van felszerelve, egyszerű kapcsolással körülbelül 8 km/h-ra csökkentheti a maximális sebességet, ami különösen a kisebb versenyzők számára jelent előnyt
  • a csendes és környezetbarát villanymotornak köszönhetően szinte bárhol lehet a Quad-ozni, például sétálni a gyerekekkel a parkba, ahová benzines Quaddal nem lehet menni.
  • A rendszám és a népszerű Hecht zászló megkülönbözteti Quad-ját másokétól

A HECHT 56800 egy kis akkumulátoros gyermek quad, amelyet szabadidős tevékenységekhez terveztek. A fényezés, a robusztus váz agresszív megjelenést kölcsönöz az Quad-nak. Utazáskor értékelni fogja az első és hátsó csomagtartókat.

Bár akkumulátoros villanymotor hajtja, viszonylag mozgékony gépről van szó, amely könnyedén képes akár 20 km/h-s sebességre is. Az elektromos hajtás abszolút halk, nincs károsanyag-kibocsátásmentes, így nem okoz gondot sok helyen üzemeltetni, ahol tilos a belsőégésű motoros gépek használata. Nem riasztja el a vadakat az erdei ösvényeken, nem szennyezi. Nincs a szomszédoktól panasz a benzinmotor füstgázra, vagy a zajával és szagával kapcsolatban.

A kulcsot főkapcsolóként használhatják. Ezzel elkerülhető, hogy például az Quad-ot ne használják a gyerekek szüleik tudta nélkül. A még biztonságosabb használat érdekében a második gombbal a sebességblokkolót max. sebességre 8 km/h-re állítható. E második kulcs nélkül nem lehet kikapcsolni a blokkolót, ami biztosítja, hogy egy tapasztalatlan sofőr tetszőlegesen növelje a sebességét. Azokon a helyeken, ahol az üzemanyagtartály sapkán általában van tanksapka, van egy kapcsoló, amely előre, vagy hátra és ki-kapcsolja. A menet- és sebességszabályozás klasszikusan a jobb kormányon található „gázkar” elfordításával. A fogantyú mellett található az akkumulátor töltöttségi állapotának jelzője. A fényszóró kapcsolót a bal fogantyún található. Egy másik biztonsági funkció a lábpedál, amelyet lenyomva kell tartani ahhoz, hogy el lehessen indulni. Például, ha egy óvatlan sofőr vezetés közben felborul a géppel, amint elengedi a lábpedált, a motor leáll, még akkor is, ha még mindig a gázt húzza. Ez azt is biztosítja, hogy a gép ne induljon el, ha felszálláskor véletlenül elfordítják a gázkart, stb. A gép tárcsafékekkel van felszerelve, az első és a hátsó fékeket külön-külön a kormányon lévő karok vezérlik. Az első fékkar zárral van felszerelve, így parkoláskor fékezhető a gyerek Quad.

A Quad fényszórókkal, hátsó féklámpával van felszerelve, de nem közúti közlekedésre tervezték. A durva futófelületű kerekek jó tapadást biztosítanak a terepen. Mindkét hátsó kerék hajtott, de differenciálművel nincsenek felszerelve. Ha durva és kemény felületeken, például betonon és aszfalton halad, fontos figyelembe venni, hogy a kanyarodás nem pontos. A kanyarodásra gyakorolt ​​hatás azonban minimális. Másrészt mindkét hajtott hátsó kereket értékelni fogja, különösen burkolatlan terepen. A hátsó tengely egészében rugózott, az első kerekek külön rugóznak. A felfüggesztés merevsége állítható.

Az Quad-ot egy 800 W-os villanymotor hajtja, amelyet 36 V-os, 12 Ah-s ólom-savas akkumulátor lát el. A töltési idő a csomagban található töltővel 6-8 óra. A hatótáv egy feltöltéssel a terheléstől és a terepviszonyoktól függően akár 18 km is lehet. A hatótávolságot természetesen a lámpák használata vagy a vezetési stílus is befolyásolja. A maximális sebesség akár 20 km/h, a blokkoló segítségével kb. 8 km/h-ra csökkenthető.

Ez a QUAD nem közlekedési eszköz, közúton használni tilos.

Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8

HECHT 56199 ARMY- Akkumulátoros quad

HECHT 56199 ARMY- Akkumulátoros quad

Akkumulátoros négykerekű, homologizált közúti használatra. Motor 1200 W. Méretek (H x Sz x Ma): 160 x 104 x 121 cm.

 


899 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 56150 BLUE - Akkumulátoros quad

HECHT 56150 BLUE - Akkumulátoros quad

A HECHT 56150 quad-ot szabadidős tevékenységekhez terveztek kék színben. A hajtásról egy nagy teljesítményű, 1200 W-os villanymotor gondoskodik , amelyet egy 60 V-os, 20 Ah kapacitású akkumulátor táplál. 


604 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

1 339 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető
HECHT 54100 RED - Akkumulátoros gyerek quad

HECHT 54100 RED - Akkumulátoros gyerek quad

A HECHT 54100 akkumulátoros quad megbízható és csendes működést kínál. 100 x 59 x 60 cm-es méretével és 42 kg tömegével könnyen kezelhető. Az 1000 W teljesítményű 36 V / 12 Ah akkumulátornak köszönhetően 25 km/h maximális sebességet és 13-18 km hatótávot ér el. 3 sebességfokozattal, hátramenettel, biztonsági pedállal, akkumulátorjelzővel és tárcsafékekkel rendelkezik a kényelmes és biztonságos vezetés érdekében.


219 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

724 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT 56800 - Akkumulátoros gyerek quad (piros)

HECHT 56800 - Akkumulátoros gyerek quad (piros)

A HECHT 56800 egy kis akkumulátoros gyermek quad, amelyet szabadidős tevékenységekhez terveztek. A fényezés, a robusztus váz agresszív megjelenést kölcsönöz az Quad-nak. Utazáskor értékelni fogja az első és hátsó csomagtartókat.


249 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

326 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

326 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető