Kategóriák mutatása

HECHT EQUIS BLACK - Akkumulátoros robogó

Elektromos robogó 3000 W-os motorral Max sebesség 45 km/h, hatótáv akár 60 km. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 609 990 Ft

Nettó ár 480 305 Ft

Ideiglenesen nem elérhető

Pillanatnyilag a kiválasztott termék nincs raktáron. Kérjen értesítést a termék beérkezéséről és üzenetet fogunk küldeni a megadott elérhetőségre.

Értesítést kérek Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHTEQUISBLACK  |  Jótállás: 36 hónap

HECHT EQUIS BLACK - Akkumulátoros robogó HECHT EQUIS BLACK - Akkumulátoros robogó

Termék leírása

Előnyök:

  • Erőteljes 3000 W-os motor
  • Maximális sebesség 45 km/h (15 éves kortól vezethető)
  • Tárcsafékek az első és a hátsó kerekeken
  • A 20Ah kapacitású akkumulátor akár 60 km-es hatótávolságra is elegendő

HECHT EQUIS elektromos robogó matt fekete színben. Erőteljes 3000 W-os elektromos motor hajtja. 72 V/20 Ah akkumulátorral működik. Az akkumulátor 6 - 8 óra alatt töltődik fel teljesen, a robogó hatótávolsága töltésenként akár 60 km. A robogó maximális sebessége 45 km/h-ban van korlátozva. A robogó első tárcsa- és hátsó dobfékekkel van felszerelve.

Az elektromos robogó alapvető előnye a nagyon olcsó üzemeltetés minimális karbantartás mellett. A kilométerenkénti költség a töredéke a belső égésű motor üzemeltetési költségének. Ennél csak biciklizés vagy gyaloglás olcsóbb. Az elektromos motor csendes, nem termel füstöt, és alacsony fordulatszámon is nagy nyomatékkal rendelkezik. A robogó ezért fürge az indításkor, ami városi forgalomban különösen hasznos.

Modern, sportos kialakításával biztosan nem fog sértődni. Nagy és kényelmes nyereg, elegendő hely a lábaknak, kellemes fogás a kormányon, stabil és jól rugózott futómű, mindez garancia a magas kényelemre vezetés közben.

A maximális hatótávolságra vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, mely arra vonatkozik, hogy milyen értéket lehet elérni ideális körülmények között. A gyakorlatban a hatótávolság nagyban függ a kezelő és az egyéb terhek súlyától; az úton található szintkülönbségtől; az időjárási körülményektől; az útviszonyoktól; a vezetés stílusától; az elindulások gyakoriságától (például a kereszteződésekben); a gumiabroncsok állapotától (különösen a felfújt állapottól); az akkumulátorok állapotától és sok egyéb tényezőtől. Extrém körülmények között a hatótávolság akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest!

Az egy feltöltéssel, maximális üzemidőre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, amit ideális körülmények között lehet csak elérni. A gyakorlatban az egy feltöltéssel elérhető üzemidőt nagy mértékben befolyásolja a gép használatának módja (pl. beleértve az indítást és leállást); az üzemeltetés körülményei; környezeti hőmérséklet; akkumulátor állapota és sok más, egyéb tényező. Extrém körülmények között az egy feltöltéssel elérhető üzemidő akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest!

 

Szállítás, beüzemelés

A robogókat, motorkerékpárokat, elektromos kerékpárokat, elektromos és benzinmotoros Quadokat, és traktorokat beüzemelten, használatra készen szállítjuk. (kivéve gyerek quad stb.)

Emiatt a szállítási idő hosszabb lehet a szokásos 1-3 munkanapnál. A beüzemelés ára robogók, motorkerékpárok, e-bike, kerékpár, bruttó 9990.- Ft. Quad-ok, traktorok bruttó 19990.- Ft.

A beüzemelési díját most a Hecht Hungary Kft. Önnek ingyenesen biztosítja.

A legtöbb esetben ezeket a termékeket saját Hecht gépjárművel szállítjuk a biztonság miatt.

A szakszerű beüzemelés után, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítással kapcsolatban. Ezt követően a rendelését házhoz szállítjuk.

Olvasson róla többet

Paraméterek

max. terhelhetőség 150 kg
Akkumulátor 72v / 20Ah Ah
teljesítmény 3000 W
max. sebesség 45 km/h km/h
max. hatótáv 60 km
töltési idő 6-8 óra
Olvasson róla többet


Ajánlott termékekre 8


739 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető
HECHT Terris White - Összecsukható E-robogó

HECHT Terris White - Összecsukható E-robogó

Elektromos robogó. Motor 3000 W. Max sebesség 45 km/h, hatótáv akár 50 km.


519 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás
HECHT Betis Green - elektromos robogó

HECHT Betis Green - elektromos robogó

Elektromos moped (robogó) 800 W-os motorral. Maximális sebesség 40 km/h, hatótávolság legfeljebb 40 km. A hatótávolság pedálozva növelhető, csakúgy, mint a hagyományos kerékpár esetében.


449 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

699 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

739 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

699 990 Ft Bruttó listaár 

Ideiglenesen nem elérhető

519 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás

569 990 Ft Bruttó listaár
Raktáron a webshopban
 
Ingyenes kiszállítás