Kategóriák mutatása

HECHT FERNO BLACK

Egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező kerámia grill grillezéshez, sütéshez, lassú pároláshoz és füstöléshez. A 100 - 425 °C hőmérséklet-tartomány lehetővé teszi olyan egyedi ételek elkészítését, amelyeket más grillsütőkkel nem lehet elérni. Teljes leírás ▼

Bruttó listaár 339 990 Ft

Nettó ár 267 710 Ft

Raktáron - azonnal készen áll a szállításra

+ -

Termékek összehasonlítása

Cikkszám: HECHTFERNO  |  Jótállás: 24 hónap

HECHT FERNO BLACK HECHT FERNO BLACK

Termék leírása

A HECHT FERNO BLACK egy kerámia grill, amely egyedi kialakításának köszönhetően profi grillezést tesz lehetővé. A grill kerámia sütője 100 és 425°C közötti hőmérsékletet tesz lehetővé, a hőmérséklet egyenletesen oszlik el a 2 cm vastag kerámia falban. Ez lehetővé teszi a magas és állandó hőmérséklet hosszú távú fenntartását, valamint a magas belső páratartalmat a sütés során. Ezért az étel nem szárad ki annyira, a hosszú és lassú párolás során is lédús marad belül.

Ennek a grillnek a felépítése egy évszázadok óta bevált japán sütőre épül, ezért rendkívül gazdaságos is, a hagyományos grillsütőhöz képest csak körülbelül 50% szenet használ fel. A fedélbe épített hőmérő, valamint az öntöttvas kémény és a rozsdamentes acél ajtó tökéletes szabályozást biztosít a grill belsejében a hőmérséklet felett.

A fekete mázas kerámia rozsdamentes acéllal és a tartós bambuszfából készült összecsukható polcokkal kombinálva exkluzív megjelenést kölcsönöz a grillnek.

A grill magas hőmérsékletre melegítésének lehetőségének köszönhetően aktiválódik az úgynevezett öntisztító funkció - az ételmaradékok, zsír és korom egyszerűen megsül és eléget.

Egy ilyen masszív grillnek nyilván van valami súlya, ezért is van felszerelve kerekekkel a könnyű kezelhetőség érdekében. Az öntöttvas kéményes kerámia fedél rugós zsanérra van rögzítve a könnyű nyitás és zárás érdekében.

Olvasson róla többet

Paraméterek

tömeg 82 kg
anyaga rozsdamentes acél, öntöttvas, kerámia, bambuszfa
hossz 730 mm
magasság 1210 mm
szélesség (mm) 1300
Olvasson róla többet